Peuterspeelzaal Grote Vuurvlinder

Kinderen ontdekken zelf waar ze van groeien. In onze peuterspeelzaal krijgen ze daarvoor alle ruimte. Die hebben we dan ook, want we zitten in brede school ‘de Vlindertuin’. Daarmee is er altijd iets te beleven en kunnen we samen alle kanten op.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Zomer of winter, elk seizoen evenveel pret!

Uitdagingen en avonturen liggen bij ons voor het oprapen. Zo hebben we in onze eigen speelruimte een poppenhoek, een puzzel-bouwhoek en een themahoek. Die verandert mee met onze wisselende thema’s. Wonen, Herfst, Eten en drinken. Elke keer wat anders. In de grote hal spelen we samen met de kinderen van het kdv. Dat is zó gezellig dat we ook samen Sinterklaas, Kerst en Zomerfeest vieren. Dat laatste doen we het liefst buiten, waar we trouwens het hele jaar door plezier beleven. Natuurlijk is er ook een plein én een tuin. Scheuren op fietsjes, kastelen bouwen in de zandbak of even lekker schommelen. Het kan hier allemaal.

We slaan onze vleugels ook wel eens verder uit. Voor een wandeling in de de groene omgeving of wanneer we samen naar de speeltuin gaan. Eigenlijk is het hier elke dag bijzonder…

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicolette de Koe

pedagogisch medewerker

Nicole Jonkers

pedagogisch medewerker

Jessica Jonkman

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Weststellingwerf 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Weststellingwerf

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 8,46

Blog & magazines