Kinderdagverblijf Grote Vuurvlinder - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Grote Vuurvlinder

Elke dag iets anders doen, elke dag iets leren. Bij Grote Vuurvlinder is het lekker fladderen. Kinderen ontpoppen zich bij ons als echte verkenners en ontdekkers. Onze vaste leidsters zorgen dagelijks voor een even vertrouwde als avontuurlijke omgeving.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is het mogelijk om opvang af te nemen vanaf 07.00 uur.

Contactgegevens

Grote Vuurvlinder 2B
8472 CH, Wolvega

Op deze locatie vind je ook:

Spelend de wereld in

De brede school waarin wij zitten heeft dan ook nogal wat te bieden. Het grote, omheinde plein is een plek waar ieder kind z’n ding kan doen. In z’n eentje en natuurlijk samen met de andere kinderen. Picknicken in het gras, een stukje fietsen op het fietspad of lekker uitrusten in de schaduw onder de bomen. Smullen van de natuur doen we ook, want we plukken onze eigen bessen en druiven of schoffelen samen in de moestuin. Vieze handjes wassen we gewoon weer schoon, dat op zich is al gezellig. Gezelligheid en plezier maken we ook binnen. Zo leren de kleintjes spelenderwijs de wereld kennen met spannende thema’s als kunst, bos, eten en drinken. Of we doen samen boodschappen en bakken een taart of pizza.

Zo leuk en leerzaam is het leven. Kinderen slaan bij ons hun vleugeltjes uit en ontdekken zelf waar ze van groeien. En dat doen ze snel bij Doomijn.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

18 maart 2024

Pasen

Nog even en dan is het alweer Pasen! Vandaag zijn we begonnen met het maken van de paasmandjes.

27 februari 2024

Thema: dieren op de boerderij

Vanaf deze week zijn wij bezig met het thema: 'dieren op de boerderij'. Deze week hebben we een mooi varkentje gemaakt dat in de modder speelt en verven we met verschillende materialen.

13 februari 2024

Valentijnsdag

De afgelopen tijd zijn de kinderen druk aan het knutselen voor Valentijnsdag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Ina

pedagogisch medewerker

Marinka

pedagogisch medewerker

Janneke

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Danique

pedagogisch medewerker

Anja

pedagogisch medewerker

Judith

manager

Laura

pedagogisch medewerker

Petra

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Noord flex 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines