Kinderdagverblijf Grote Vuurvlinder

Elke dag iets anders doen, elke dag iets leren. Bij Grote Vuurvlinder is het lekker fladderen. Kinderen ontpoppen zich bij ons als echte verkenners en ontdekkers. Onze vaste leidsters zorgen dagelijks voor een even vertrouwde als avontuurlijke omgeving.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is het mogelijk om opvang af te nemen vanaf 07.00 uur.

Spelend de wereld in

De brede school waarin wij zitten heeft dan ook nogal wat te bieden. Het grote, omheinde plein is een plek waar ieder kind z’n ding kan doen. In z’n eentje en natuurlijk samen met de andere kinderen. Picknicken in het gras, een stukje fietsen op het fietspad of lekker uitrusten in de schaduw onder de bomen. Smullen van de natuur doen we ook, want we plukken onze eigen bessen en druiven of schoffelen samen in de moestuin. Vieze handjes wassen we gewoon weer schoon, dat op zich is al gezellig. Gezelligheid en plezier maken we ook binnen. Zo leren de kleintjes spelenderwijs de wereld kennen met spannende thema’s als kunst, bos, eten en drinken. Of we doen samen boodschappen en bakken een taart of pizza.

Zo leuk en leerzaam is het leven. Kinderen slaan bij ons hun vleugeltjes uit en ontdekken zelf waar ze van groeien. En dat doen ze snel bij Doomijn.

Een team van enthousiaste medewerkers

Ina Hulzinga

pedagogisch medewerker

Esther Moes-Perin

pedagogisch medewerker

Marinka van der Helm

pedagogisch medewerker

Anja Hoogenkamp

pedagogisch medewerker

Saskia Pel

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,21
Incidentele opvang € 10,21

Blog & magazines