Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift 22b - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Havelter Schapendrift 22b

In onze bso is het genieten terwijl je groeit en leren terwijl je speelt. In en rond onze locatie is het dan ook verkennen en ontdekken wat de klok slaat. Elk uurtje en elke dag valt er iets te beleven. Binnen in onze lokalen, buiten op het plein en natuurlijk in het spannende groen van Havelte.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur.

Brede glimlachen en blije gezichten

We zijn een bso met rust, aandacht en heel veel mogelijkheden. Beide groepen hebben een eigen ruimte, van daaruit kunnen jong en oud alle kanten op. De jongsten verkennen samen de ontdekplek of de bomen in de tuin, terwijl de oudsten rondrennen op het schoolplein, op het voetbalveldje of het rugbyveld. Bij mooi weer nemen ook wel eens een duik in het zwembad, dat ligt om de hoek! En natuurlijk gaan we samen ook vaak richting het bos, want in de natuur is altijd wat te beleven. Binnen trouwens ook. Zo houden we workshops koken en timmeren of maken we kunstwerken in ons eigen atelier. Eigenlijk doen we hier alles wat de kinderen zelf kunnen bedenken. Zo lang het maar leuk en gezellig is!

We halen samen alles uit onze dagen, en uit onze ligging. Want zo midden in Havelte is het toch wel groots genieten. Dat zien we steeds weer aan die brede glimlachen en blije gezichten.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

26 maart 2024

Magneten maken van glazen stenen

Er werd een workshop 'magneten maken van glazen stenen' gegeven door 2 meiden uit groep 8 die zelf ook op onze buitenschoolse opvang hadden gezeten. Dit was zo leuk dat we dit zeker nog een keer gaan doen!

22 januari 2024

Heerlijk ‘zen’ moment op onze bso

Heerlijk ontspannen! Met een gezichtsmasker, meditatie en prachtige natuurgeluiden op de achtergrond.

17 maart 2022

De Verwonderhut op bezoek

Een paar weken geleden hebben de kinderen van onze bso genoten van het bezoek van Jut en de Verwonderhut. Het was een groot succes!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jorienke

pedagogisch medewerker

Colette

pedagogisch medewerker

Kim

pedagogisch medewerker

Jasmine

pedagogisch medewerker

Maré

pedagogisch medewerker

Doreen

pedagogisch medewerker

Miranda

pedagogisch medewerker

Kelly

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines