Peuterspeelzaal Havelter Schapendrift - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Havelter Schapendrift

Zo klein als ze zijn, zo graag gaan peuters op ontdekking. Onze peuterspeelzaal is daarom een fijne plek om te zijn. Midden in Havelte en in één gebouw met een kinderdagverblijf, een bso en een basisschool hebben we een wereld van plezier te bieden. Een feest voor kleine verkenners.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Havelter Schapendrift 22a
7971 BC, Havelte

Iedere dag, elk seizoen, altijd iets leuks te doen

We zitten op een locatie met mogelijkheden. In het centrum van het dorp en tussen het groen.  Onze omgeving is geweldig. Tegenover ons liggen het zwembad en de schaatsbaan en op een steenworp afstand, onze favorieten, het bos en het heideveld. Je begrijpt, we zijn buiten als het ook maar even kan. Dat kan trouwens ook heel goed binnen de hekken van onze locatie. Ons speelplein is minstens zo avontuurlijk. Een zandbak, een speelboot en een heuvel mét tunnel, dat is natuurlijk allemaal reuze spannend. We houden ook van leerzaam en van wijzer worden. Dat doen we het hele jaar door met verrassend leuke thema’s. En feest dagen gaan ook niet ongemerkt voorbij. Bij Sint Maarten horen immers lampionnen en bij Kerst een mooi versierde boom. We maken het allemaal zelf.

Elke dag, iedere week en elke maand maken we plezier. We groeien en leren hier bijna ongemerkt. Zo gaat dat als je samen op verkenning gaat!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

30 oktober 2023

Opa en oma dag

Wat een gezelligheid op de peuterspeelzaal! De opa’s en oma’s kwamen op bezoek en hebben samen met hun kleinkind geknutseld aan een lampion. 'Mooi hé?'

10 juli 2023

Bezoek Café Restaurant ‘t Knooppunt Havelte met peuters

Wat werden we hartelijk ontvangen met onze peuters bij 'Café Restaurant ‘t Knooppunt'! Als afsluiting van ons thema: 'eten en drinken' mochten wij een kijkje nemen achter de schermen en een hapje eten.

10 maart 2023

Thema Post

De komende weken werken we aan het thema ‘Post’. Op de groep hebben we verschillende materialen liggen die bij het thema aansluiten. Denk aan: folders, pakketjes een brievenbus en nog veel meer.

Een team van enthousiaste medewerkers

Kim

pedagogisch medewerker

Irma

pedagogisch medewerker

Mireille

pedagogisch medewerker

Kelly

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Westerveld 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Westerveld

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,63

Blog & magazines