Kinderdagverblijf Havelter Schapendrift - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Havelter Schapendrift

Kinderen houden van een uitdaging. Die geven wij ze elke dag. Gevraagd en ongevraagd, want dat maakt het wel zo spannend en leerzaam. Omdat we samenwerken met de peuterspeelzaal en de basisschool zijn de mogelijkheden onbegrensd en alle dagen reuze gezellig.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Nieuwsgierige aagjes en kleine wijsneusjes

Wij zoeken dan ook graag de grenzen van onze opvang op. Die blijken er vaak niet te zijn, want het kan altijd leuker en uitdagender! Daar leren kinderen immers het meest van. Zo maken we de wereld elke dag groter met themaโ€™s waar ze echt nieuwsgierig van worden. En wijzer. De seizoenen, natuur en stad, kleuren en vormen. En natuurlijk vieren we Kerst en alle verjaardagen en met Sint Maarten wandelen we met lampionnen naar het bejaardenhuis in ons dorp. Binnen is het trouwens ook heel fijn. We hebben een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek, fijn om met een boekje even de rust op te zoeken.

Binnen in de babyhoek of gymzaal en buiten op het speelplein of in de natuur van Havelte. De avonturen liggen bij ons voor het oprapen. Voor elke leeftijd vele uitdagingen. Altijd en ieder moment.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er รฉรฉn vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 maart 2023

Pannenkoekendag 2023

Samen met de kinderen hebben we gezellig pannenkoeken gegeten! Gebakken door kinderen en ouders. Het was smullen! We hebben afgesloten met een muziekactiviteit, gegeven door onze activiteitenconsulent.

5 december 2022

Sinterklaas

'Wij hebben onze gepimpte schoen gezet. Wortels, water en hooi voor het paard staan klaar. Nu maar hopen dat de Sint ons weet te vinden. Spannend.. '๐ŸŽ

18 november 2022

Ouder-kind activiteit

Samen met papa, mama, opa of oma een lampion gemaakt. '๐’ฎ๐’พ๐“ƒ๐“‰๐“‚๐’ถ๐’ถ๐“‡๐“‰๐‘’๐“ƒ, ๐“ˆ๐’พ๐“ƒ๐“‰๐“‚๐’ถ๐’ถ๐“‡๐“‰๐‘’๐“ƒ, ๐’Ÿ๐‘’ ๐“€๐‘œ๐‘’๐’พ๐‘’๐“ƒ ๐’ฝ๐‘’๐’ท๐’ท๐‘’๐“ƒ ๐“ˆ๐“‰๐’ถ๐’ถ๐“‡๐“‰๐‘’๐“ƒ, ๐’Ÿ๐‘’ ๐“‚๐‘’๐’พ๐“ˆ๐’ฟ๐‘’๐“ˆ ๐’ฝ๐‘’๐’ท๐’ท๐‘’๐“ƒ ๐“‡๐‘œ๐“€๐’ฟ๐‘’๐“ˆ ๐’ถ๐’ถ๐“ƒ, ๐’Ÿ๐’ถ๐’ถ๐“‡ ๐“€๐‘œ๐“‚๐“‰ ๐“ˆ๐’พ๐“ƒ๐“‰๐“‚๐’ถ๐“‡๐“‰๐’พ๐“ƒ๐“Š๐“ˆ ๐’ถ๐’ถ๐“ƒ.'

Een team van enthousiaste medewerkers

Chantal

pedagogisch medewerker

Linda

pedagogisch medewerker

Henriรซtte

pedagogisch medewerker

Irma

pedagogisch medewerker

Lavita

pedagogisch medewerker

Gea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines