Buitenschoolse opvang Kennedylaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kennedylaan

Op onze bso is het elke dag genieten. Dat is ook precies wat kinderen verdienen na een volle dag op school. Ontspanning en gezelligheid, inspanning en plezier: ze vinden het in en rond onze fijne locatie.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA, Harderwijk

Voor pleziermakers en levensgenieters

Vermaak ligt hier voor het oprapen. Onze grote buitenruimte is de perfecte plek om heerlijk te spelen, te ravotten en rond te rennen. Of om even rustig in het zonnetje te zitten, dat mag natuurlijk ook. We gaan trouwens regelmatig verder de wereld in. Dichtbij ligt een heerlijk bos. En willen we echt los dan zoeken we de speeltuin op. Het grote grasveld leent zich goed voor een potje voetbal of een radslag. We werken ook veel samen met VCO de Wegwijzer. Super leuk! Of we ook wel eens binnen zijn? Zeker! Stoere liefhebbers van techniek en scheikunde kunnen samen proefjes doen. Voor tutten en bijkletsen is er ook alle ruimte. En wat te denken van uitgekookte kook en bak activiteiten of een van de vele workshops? Het kan hier, dus we doen ‘t.

Op bso Kennedylaan staan de kinderen centraal, dat spreekt voor zich. Iedereen kan bij ons terecht. En is het vakantie dan gaan we samen naar locatie Tonselsedreef. Ook daar draait het om samen spelen en samen doen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 oktober 2019

Wat een gezelligheid samen lezen!

7 oktober 2019

Samen lezen op de buitenschoolse opvang. In verband met Kinderboekenweek werken we samen met de bibliotheek in Harderwijk

7 oktober 2019

In verband met Kinderboekenweek lezen de oudere kinderen voor aan de jongere kinderen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Ingrid

pedagogisch medewerker

Barbara

pedagogisch medewerker

Kathy

manager

Op onze bso is het elke dag genieten. Dat is ook precies wat kinderen verdienen na een volle dag op school. Ontspanning en gezelligheid, inspanning en plezier: ze vinden het in en rond onze fijne locatie.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines