Buitenschoolse opvang Kinderkajuit Maasstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Kinderkajuit Maasstraat

Doen. We zijn er gek op bij bso Kinderkajuit Maasstraat! Kinderen zijn hier volop en altijd in beweging. Dat kan ook, want onze locatie is er dé plek voor. We zitten in Buurthuis Maasstraat én werken samen met PCBO Het Kompas en Sebastiaanschool. Ontdekken en verkennen, daar draait het hier om!

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur

Samen leuk, samen gezellig!

Plezier kent geen grenzen. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden die de kinderen bij ons hebben. In en om onze bso is van alles te beleven. Zo is onze eigen huiskamer bijzonder gezellig en is er in elke hoek iets te doen. We hebben ook een grote speelhal en een handenarbeidlokaal van formaat. De kinderen kunnen er neerploffen in de zithoek of samen spelen met de tafelvoetbal. Nog actiever? Uitleven kan in de gymzaal of op het speelplein. Samen erop uit, dat doen we natuurlijk ook. Naar het bos of het Zuiderpark dat om de hoek ligt. Daar gaan we vaak op natuurontdekkingstocht. Super spannend! Trouwens, ook in de vakanties is er hier fun en vermaak. Er zijn workshops, sportinstuiven en we verkennen speelparken en kindermusea.

Natuurlijk luisteren we naar wat de kinderen wensen en willen. Ook houden we rekening met leeftijden en wat ieder kind kan en nodig heeft. Zo houden en maken we het samen leuk en gezellig. En dat iedere dag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Helga

pedagogisch medewerker

Tadzio

pedagogisch medewerker

Manja

manager

Shanti

stagiaire pedagogisch medewerker

Eline

VE-coach

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines