Buitenschoolse opvang Mr. Harm Smeengestraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Mr. Harm Smeengestraat

Ruimte staat bij ons centraal. Ruimte in vierkante meters, ruimte voor samen en vooral ruimte voor plezier. Hier kunnen kinderen alle kanten op, zowel binnen als buiten, zowel samen of lekker even alleen. Daarmee krijgt ieder kind wat het zoekt en nodig heeft. Elke dag weer.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Schoolvrije dag 07:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Wij bieden ook voorschoolse opvang aan op alle dagen van 07.30 tot 08.30 uur.

Contactgegevens

Mr. Harm Smeengestraat 56A
7963 BZ, Ruinen

Op deze locatie vind je ook:

Zo leuk, zo gezellig. Dat wil je elke dag!

Plezier maken en op ontdekking gaan. Dat doen kinderen het liefst. En samen, als het even kan, want dat is toch eigenlijk wel het gezelligst. Daar zorgen onze leidsters voor met de leukste activiteiten en thema’s. Knutselen, toneel en kunst of sport en spel. Bij ons zijn de kinderen altijd in beweging. Is het niet creatief dan is het wel fysiek. En is het niet binnen in één van de vele hoekjes, dan is het wel buiten op de grote speelplekken, op het schoolplein of op het voetbalveld.

Met alles wat we te bieden hebben, weten we zeker dat ieder kind het bij ons naar de zin heeft. Dat zien we dagelijks om ons heen. Blije gezichtjes en brede lachen, die zien we ook. Elk dag weer!

Blije kinderen dus, vooral omdat ze zoveel plezier hebben in hun eigen vrije tijd na school. Van die tijd mogen ze bij ons 100% genieten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder kiezen uit verschillende eindtijden.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 april 2024

Modder

Zand, water én een schep. De droom van ieder kind! In de tuin bij Doomijn hebben de kinderen zelf een ontwerp gemaakt.

24 januari 2024

Lavalamp maken

De kinderen, in de leeftijd van 7+, hebben tijdens techniekles een lavalamp gemaakt. Ze moesten er wel even geduld voor hebben maar het resultaat was magisch!

11 december 2023

Kerstboom.

Op de lichttafel kunnen de kinderen een kerstboom maken van gekleurde doppen én pompoms.

Een team van enthousiaste medewerkers

Francien

pedagogisch medewerker

Lisa

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Emaan

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines