Kinderdagverblijf Mr. Harm Smeengestraat

Kinderen hebben ruimte nodig. En die krijgen ze bij ons. Ruimte om te spelen, om te leren en om elkaar te ontmoeten. De brede school waarin wij zijn gevestigd maakt het allemaal mogelijk. Voor de allerkleinsten en voor de kinderen die al wat meer kunnen en precies weten wat ze willen.

Openingstijden

Maandag 07:15 - 18:15 uur
Dinsdag 07:15 - 18:15 uur
Woensdag 07:15 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Alle ruimte voor groots plezier

Bij ons vinden kinderen vele vierkante meters plezier. En vriendjes maak je zo, want samen spelen is hier het motto. Ook buiten is het riant plezier maken. Op de speeltoestellen, bij de grote zand- en watertafel of op het schoolplein en de sportvelden. Hollen, rennen en vliegen. Heerlijk toch! Bijkomen doen we binnen, in één van de vele, gezellige hoekjes; de poppenhoek, autohoek of de lees&rust hoek. Ruim tijd is er ook voor leerzame thema’s, zoals ‘verkeer’ en ‘jij en ik’. Oh ja, en Sinterklaas en Kerst natuurlijk, want als het maar even kan vieren we feest.

Natuurlijk is er tussen alle activiteit ook ruimte voor rust. Zo hebben we twee slaapkamers voor de allerkleinsten. Daarmee krijgt ieder kind de ruimte die het nodig heeft.

Eigen ruimte en een eigen momenten, daar hechten wij veel waarde aan. En daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Een team van enthousiaste medewerkers

Tessa Meerholz-Verrijt

pedagogisch medewerker

Angelique Wasschebalie

pedagogisch medewerker

Lianne Tiemens

pedagogisch medewerker

Maureen Brink

pedagogisch medewerker

Francien Docter

pedagogisch medewerker

Lisa Hekman

pedagogisch medewerker

Gea Braschi-Baas

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf de Wolden 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 8,74
41 weken € 9,66
Flexibele/incidentele opvang € 9,92

Blog & magazines