Peuterspeelzaal Mr. Harm Smeengestraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Mr. Harm Smeengestraat

Wanneer de beleving voorop staat, komen groeien en plezier maken vanzelf. Onze peuterspeelzaal is dan ook één groot avontuur. Daar zorgen we samen elke dag voor in onze vestiging in kindercentrum ‘Marseland’. Er is hier dan ook nogal wat te ontdekken…

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Mr. Harm Smeengestraat 56a
7963 BM, Ruinen

Op deze locatie vind je ook:

Groene vingertjes en rode wangetjes

Met basisschool ‘Het Oelebröd’, een bso en een kdv als medebewoners zijn gezelligheid en activiteit altijd in de buurt. En met de sporthal, sportvelden en ijsbaan als naaste buren zijn we het hele jaar door ook nog ‘s lekker in beweging. En veel buiten, want daar zijn kinderen gek op. Rennen en fietsen op de speelplaats, rollen over het grasveld en zwieren op de schommel. We hebben zelfs een eigen moestuin! Binnen maken we ook plezier. Met wijze thema’s zoals Dit ben ik, Eten en drinken en Wonen. En natuurlijk vieren we ook feest, want Sinterklaas laten we niet ongemerkt voorbijgaan, Met Kerst wordt het lokaal zelfs een restaurant en verandert de juf in een heuse kok. Hoe leuk kunnen we het maken!

Overigens schenken we veel aandacht aan de voorbereiding op de basisschool. We zitten er naast, dus de kinderen leren snel hoe het er daar aan toe gaat. Super leuk en reuze handig voor straks, als ze zelf kleuter worden!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Gekleurde magneten

Met de gekleurde magneten kunnen de peuters kleuren en vormen aan elkaar plakken. Ze werken samen en leren ook om samen te delen. Het worden prachtige kunstwerken!

2 april 2024

Ontdekken!

Bij ons mogen kinderen gaan ontdekken! Bijvoorbeeld: Kijken naar twee soorten oliën dat door een smalle opening druppelt. Oranje en geel door elkaar, wat mooi!

15 maart 2024

Lentewandeling

Omdat het prachtig weer was, gingen we een lentewandeling maken met de peuters. We gingen opzoek naar mooie bloemen in verschillende kleuren. We vonden paarse krokussen en gele narcissen. Heel mooi hoor!

Een team van enthousiaste medewerkers

Francien

pedagogisch medewerker

Lisa

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal de Wolden 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,81

Blogs & magazines