Buitenschoolse opvang Paulus Potterstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Paulus Potterstraat

Bij ons is alles binnen handbereik. Plezier ligt voor het grijpen en vermaak ligt voor het oprapen. Zelfs de afstand en overgang tussen kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang is slechts een kleine stap, want alles zit op dezelfde locatie. Dat maakt samen spelen en samen ontdekken wel heel aantrekkelijk.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 14:00 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij op alle dagen voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur. In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Contactgegevens

Paulus Potterstraat 13C
8471 VM, Wolvega

Op deze locatie vind je ook:

Tutten, knutselen, hollen en chillen

In bso Paulus Potterstraat gaat dan ook veel samen. Wanneer het kan en wanneer de kinderen het willen, spelen ze allemaal met elkaar. Dat maakt het erg gezellig. Samen tutten in de pink-room, knutselen en ontdekken in de knutsel-techniek ruimte of even ‘chillen’ in de stille ruimte, rustig met een boek of stilletjes achter de computer. Lekker actief zijn we hier ook! In het speellokaal valt heel wat te klimmen, springen en hangen. Buiten is dat misschien nog wel fijner. We hebben namelijk een groot plein en een groot grasveld. gaan we voor nóg groener, dan trekken we er op uit in de natuur. Daar is immers elk seizoen weer wat anders te beleven.

Kinderen bedenken steeds weer iets anders. Daar spelen onze vaste leidsters graag en met veel plezier op in. Zo is elke dag nieuw en blijven kinderen zich vermaken en ontspannen. Precies wat ze nodig hebben.

Een team van enthousiaste medewerkers

Liesbeth

pedagogisch medewerker

Stefanie

pedagogisch medewerker

Judith

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines