Kinderdagverblijf Paulus Potterstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Paulus Potterstraat

Kinderen leren continu. Van de wereld om hen heen én van elkaar. Daarom is het ook zo leuk en gezellig in onze opvang. Want met twee basisscholen en een peuterspeelzaal in de brede school waar wij zitten, is er altijd beweging. En bovendien veel te beleven!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is het mogelijk om opvang af te nemen vanaf 07.00 uur.

Contactgegevens

Paulus Potterstraat 13C
8471 VM, Wolvega

Op deze locatie vind je ook:

Altijd iets leuks, iedere dag en elk seizoen

Een jaar zit vol leuke dagen, seizoenen en thema’s. Als het even kan dan maken wij er een feestje van. Zo lopen we op Sint Maarten met lampions, vieren we uitbundig de zomer en natuurlijk Sinterklaas, en met Dierendag voeren en aaien we de dieren van het Terra college om de hoek. En is het geen feestdag, dan maken we die zelf. Door in het Kinderkookcafé te koken voor papa’s en mama’s of met een echte Lente Fair. Natuurlijk vermaken de kinderen zich ook opperbest binnen in de grote ruimte met kleine wegkruiphoekjes en buiten op de groene speelplaats of het enorme sportveld.

Wij houden van blije kinderen en vrolijke gezichtjes. Tijdens onze ouderavonden en inloopmiddagen delen onze leidsters die vrolijkheid graag met alle ouders. Net als de voortgang en ontwikkeling van de kinderen. Zo zorgen we samen dat elke dag even leuk en uitdagend blijft.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 juli 2022

Zomerse regenbuien maken mooie plassen

Wat een plezier, spelen met deze temperaturen in een waterplas! ☀️

30 mei 2022

Draaiorgel

Het is feest als het draaiorgel door de straat rijdt…. Wat een gezelligheid!

30 mei 2022

Kunstig

Wasco, verf….en een prachtig resultaat!

Een team van enthousiaste medewerkers

Andrea Hofstra

pedagogisch medewerker

Suzanne Drost

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines