Peuterspeelzaal Paulus Potterstraat

Hoe meer kinderen, hoe meer plezier. Dat gaat zeker op voor onze locatie, want samen met twee basisscholen, een kinderdagverblijf en een bso is het hier altijd gezellig. De brede school biedt enorm veel mogelijkheden en dat maakt het hier elke dag een feest om te zijn.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur
Op deze locatie werken wij met vaste dagdeelcombinaties. De combinaties zijn maandag/donderdag en dinsdag/vrijdag.

De ene ontdekking na de andere

We maken maar wat graag gebruik van alles wat hier te beleven valt. De gymzaal van de school is heerlijk om even te rekken en te strekken. Natuurlijk hebben we ook een grote, lichte ruimte voor onszelf. We doen spelletjes in de kring, we knutselen en we maken kennis met de wereld door de leerzaamste thema’s. Wonen, Jij en ik, Eten en Drinken. Kinderen smullen en groeien ervan. Gezelligheid kent hier geen grenzen. Zeker niet tijdens Opa en Oma-middag en wanneer we Zomerfeest en Sinterklaas vieren. Het liefst zijn we samen buiten, het hele jaar door. Dichtbij op het speelplein in de zandbak en op de fiets of een rondje door de buurt met onze touwbus.

Zo maken we samen van elke dag een groot avontuur. Spelen, leren en groeien, daar zetten we ons voor in. En voor heel veel plezier, want daar worden we allemaal blij van!

Een team van enthousiaste medewerkers

Joke Jonkers

pedagogisch medewerker

Stijntje Bruinsma

pedagogisch medewerker

Greta Damhuis

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Weststellingwerf 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Weststellingwerf

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 8,46

Blog & magazines