Buitenschoolse opvang Roezemoes - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Roezemoes

Zó fijn om hier na schooltijd te zijn! Onze bso zit op de bovenverdieping van Kindervilla Roezemoes, een heerlijke plek. Aan de rand van Apeldoorn, in een rustige straat en omringd door groen. Buiten en binnen, hier is zóveel te beleven en doen.

Openingstijden

Maandag 15.00 - 18.15 uur
Dinsdag 15.00 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 15.00 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Soerenseweg 70
7314 JG, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Plezier maken

Op bso Roezemoes mag je eindeloos plezier maken. Want juist na school is het heerlijk om te spelen zonder presteren en te kleuren zonder lijntjes. Gewoon helemaal jezelf zijn, doen waar je blij van wordt. Samen met de andere kinderen – jong en oud – die hier ook zo graag binnen én buiten spelen. Samen vermaken, samen verwonderen!

Op bso Roezemoes is het binnen en buiten fijn!

Dit is een fijne stek. We zitten vlak bij de Heuvellaanschool; je loopt of fietst zó van school naar de bso. De jongsten maken de ‘reis’ in onze kiddybus. Wel zo fijn én veilig! Eenmaal op onze bso aangekomen kan het plezier beginnen. Wat te doen, beleven of ontdekken? Onze steeds weer andere themamuur zit vol goede ideeën. Net als onze pedagogisch medewerkers, zij weten altijd wat leuks te doen. Of heb je zelf een nog leuker, spannender of gezelliger idee? Laat maar horen!

Binnen spelen? We hebben er de ruimte voor. Meerdere ruimtes zelfs. Zo is er ons atelier, hier kun je leuke (en leerzame!) workshops volgen. Ben je nieuwsgierig en creatief? Laat je uitdagen door alle verrassende materialen die hier voor het grijpen liggen. Of ontdek en verken de wereld in het klein: onze bouwhoek, winkel, keuken en zelfs een theater wachten op jou! Even rusten en relaxen? Duik dan onze chill room in.

Wat zeg je? Ben je het liefst buiten? Dan bof je, want ook buiten heb je de ruimte. Kruip en sluip over de ontdekpaadjes, trap een balletje op het voetbalveld, bouw in de zandbak, klauter op het speeltoestel en race met een skelter op het plein. We zeiden het al: op bso Roezemoes is het fijn om te zijn!

Zoveel gezelligheid, zoveel plezier

We zouden het bijna vergeten: onze keuken. Ook hier zijn we samen creatief. Lékker creatief, noemen we dat hier. We houden van bakken én van smullen. Jij ook? Kom dan snel eens kijken op bso Roezemoes. Vinden we gezellig. We kijken naar je uit!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Bouwen

We hebben heel veel leuke dieren in elkaar gezet vandaag!

12 april 2024

Boekenleggers

Vandaag hebben we hele leuke en gezellige boekenleggers gemaakt!

12 april 2024

Pizza maken

Hmm! We hebben samen heerlijke pizza gemaakt!

Een team van enthousiaste medewerkers

Nareeman

pedagogisch medewerker

Manon

pedagogisch medewerker

Lianne

pedagogisch medewerker

Manon

pedagogisch medewerker

Tara

pedagogisch medewerker

Barbara

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines