Kinderdagverblijf Kindervilla Roezemoes - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Kindervilla Roezemoes

Een heerlijke plek in een mooie stadsvilla. Welkom bij Kindervilla Roezemoes! Hier voelt ieder kind van 0 tot 4 jaar zich helemaal thuis. En dat is precies de bedoeling. Ons gezellige team van pedagogisch medewerkers – we werken al meer dan 15 jaar samen! – heeft oog voor elk kind. En voor plezier!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur

Contactgegevens

Soerenseweg 70
7314 JG, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Oog voor talenten, ruimte voor wensen

Kinderen weten precies wat ze willen en leuk vinden, zo jong als ze zijn. Wij werken volgens de Reggio Emilia-visie. Talenten en interesses krijgen bij ons alle ruimte. Wees dus maar lekker nieuwsgierig, want daar leer je van!

Uitdagingen en ontdekkingen, die zijn er voldoende hier op Roezemoes. We hebben een grote speelhal waar de kinderen lekker kunnen kruipen, rennen en dansen. Ook in het atelier kunnen kleine kunstenaars lekker hun gang gaan. Bij een villa hoort natuurlijk ook een tuin, die hebben we! Een groot, groen ontdekkingsparadijs. Klimmen in speelhuisjes, graven in de zandbak en klimmen en klauteren op de natuurlijke speelelementen.

Samen eten, samen ontdekken

Zo is er voor ieder kind wat te beleven. Buiten én binnen in de eigen groepsruimte. Want we hebben drie stamgroepen voor drie leeftijdsgroepen: Parel voor 0 tot 2, Robijn voor 2 tot 4 en de verticale groep Saffier voor kinderen van 0 tot 4. Ieder een eigen vertrouwde en veilige groep dus. Want dat vinden we heel belangrijk.

Samen eten, samen ontdekken en samen zijn. Zo eten we met elkaar en bezoeken we zo af en toe een verzorgingshuis én we doen veel samen met de Heuvellaanschool. Dat is gezellig voor iedereen. En dat is précies zoals we het voor ogen hebben bij Kindervilla Roezemoes.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 april 2024

Boerderij

De kinderen mogen een eigen boerderij maken. Met dieren, stro, kippenvoer en papiertjes in de kleuren van gras en modder.

4 april 2024

Boerderij

Op de peutergroep hebben we een boerderijhoek. Met een thematafel, koe Clara én een boerderijtafel!

4 april 2024

Boerderijtafel

De kinderen spelen samen fijn met de boerderijdieren op de boerderijtafel.

Een team van enthousiaste medewerkers

Manon

pedagogisch medewerker

Kimberly

pedagogisch medewerker

Mara

pedagogisch medewerker

Manon

pedagogisch medewerker

Lianne

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Sascha

pedagogisch medewerker

Corry

pedagogisch medewerker

Lucette

pedagogisch medewerker

Veronique

pedagogisch medewerker

Martine

pedagogisch medewerker

Claudia

pedagogisch medewerker

Mariska

pedagogisch medewerker

Caroline

pedagogisch medewerker

Barbara

manager

Martine

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines