Buitenschoolse opvang Ruigedoornstraat - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Ruigedoornstraat

Een bso met mogelijkheden en vooral veel gezelligheid. Onze locatie wordt omringd met alles wat maar leuk is. We zijn gevestigd in basisschool het Avontuur. We maken daarnaast gebruik van kulturhus ‘de Trefkoele+’ en daarmee is er op elk moment iets te beleven en te ontdekken. Precies wat kinderen nodig hebben

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Vakantiedagen 08:00 - 18:15 uur
Margedagen 08:00 - 18:15 uur

Contactgegevens

Ruigedoornstraat 23
7721 BW, Dalfsen

Op deze locatie vind je ook:

Klimmen, lummelen, hollen en chillen

Vervelen, dat is hier onmogelijk. Onze ruime en lichte locatie heeft alles wat kinderen blij maakt en bezighoudt. Naast ons zit een sporthal waar naar hartelust gerend en gesprongen kan worden. Tikkertje of een potje voetbal? Ga je gang. Dat mag ook op het grote schoolplein waar lekker crossen op de skelters misschien wel net zo leuk is. Liever wat meer rust? Tegenover onze bso zit de Trefkoele+ waar wij gebruik maken van de faciliteiten, zoals de bibliotheek en de sportzaal. Wijzer worden is ook leuk (en belangrijk)! Daarom houden we ons graag bezig met thema’s als kunst en cultuur. De wereld heeft zoveel te bieden…

Zo zijn we samen altijd bezig. Lekker in beweging of juist rustig even chillen met of zonder een boekje. Opladen of ontladen, na een volle dag op school mag en kan hier alles. Zo lang het maar leuk en gezellig is.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

14 februari 2024

Carnaval

Vandaag hebben we carnaval gevierd. De kinderen waren verkleed en we hebben gedanst en gezongen. Natuurlijk hoort er ook schmink bij. De kinderen mochten een van de juffen ook schminken!

2 februari 2024

Kleurrijk

Échte kunstenaars!

22 december 2023

Workshop: ‘Avonturen in het bos’

We hadden een leuke workshop gehad over ‘Avonturen in het bos’. Met muziek en leuke verhalen gingen de kinderen er helemaal in op!

Een team van enthousiaste medewerkers

Angelika

pedagogisch medewerker

Annet

pedagogisch medewerker

Ryanne

pedagogisch medewerker

Anita

Manager

Indy

pedagogisch medewerker

Anouk

pedagogisch medewerker

Monique

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines