Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat

Twee locaties, dubbel plezier! Dat is het fijne van peuteropvang Ruigedoornstraat. Aan de ene kant van de straat zitten we in Kultuurhus ‘De Trefkoele +’ en aan de andere in basisschool het Avontuur. Hier hebben we alle ruimte om samen én spelend de wereld te ontdekken!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Ontdekken en doen, midden in het groen!

Spelend leren, groeien en genieten, dat doen we hier elke dag. We werken met VE en de methode Uk en Puk. We kunnen dus wel zeggen dat onze peuteropvang de fijnste voorbereiding is op later. En het is hier gezellig bovendien, want in het Kultuurhus zitten ook een kinderdagverblijf en een bibliotheek. Er is dus altijd beweging en vermaak. Natuurlijk hebben we ook onze eigen plek: een heerlijk ruim lokaal. Hier knutselen, zingen, dansen en kletsen we samen heel wat af. En ondertussen leren we veel van de leukste thema’s.

Ook op nummer 23 is het fijn om te zijn. In de basisschool hebben we een eigen lokaal met meerdere speelhoeken. Voor iedereen is er dus genoeg te beleven en ontdekken. Net als buiten. Beide locaties hebben een mooie buitenspeelplaats met natuurlijke materialen, een zandbak en genoeg ruimte om te rennen en ravotten. Of om lekker even te genieten van het zonnetje. We zijn sowieso buiten wanneer het kan. Heerlijk in de frisse lucht. Daar groei je van!

We hebben het goed voor elkaar en met elkaar op onze peuteropvang. Op beide locaties is het samen ontdekken, genieten en groeien. Kom je snel een keertje kennismaken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

21 mei 2022

Ik ben een kunstenaar

Kijk eens in de spiegel, wat zie je? Je ziet je gezicht. Het is rond met ogen, neus en mond, twee oren en haren bovenop. Kun je schilderen wat je ziet? Dan wordt het een zelfportret!

24 april 2022

Verven met je handen!

Als het papier niet groot genoeg is ga je op de tafel verder….

27 januari 2022

‘Kleine muis zoekt een huis’

Kleine muis zoekt een huis voor zijn appel. Wij stempelen met deze appel mooie vormen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Nienke

pedagogisch medewerker

Inge

pedagogisch medewerker

Annet

pedagogisch medewerker

Henriëtte

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Angela

pedagogisch medewerker

Lisa

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Dalfsen 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Dalfsen

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,97

Blog & magazines