Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Ruigedoornstraat

Een mooie, lichte, open ruimte met allerlei verschillende speelhoeken, dat is peuteropvang Ruigedoornstraat. . We zitten in het Kultuurhus ‘De Trefkoele +’. Hier hebben we alle ruimte om samen én spelend de wereld te ontdekken!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Ontdekken en doen, midden in het groen!

Spelend leren, groeien en genieten, dat doen we hier elke dag. We werken met VE en de methode Uk en Puk. We kunnen dus wel zeggen dat onze peuteropvang de fijnste voorbereiding is op later. Bovendien is het hier gezellig, want in het Kultuurhus zitten ook een kinderdagverblijf, een bibliotheek en een gymzaal. Er is dus altijd  beweging en vermaak. Natuurlijk hebben we ook onze eigen plek: een heerlijk ruim lokaal. Hier knutselen, zingen, dansen en kletsen we samen heel wat af. En ondertussen leren we veel van de leukste thema’s.

Als het weer het toelaat, zijn wij ook graag buiten. We hebben een hele mooie buitenruimte met álle elementen zoals zand, water en gras om lekker vies te worden! We hebben het goed voor elkaar en met elkaar op onze peuteropvang. Bij ons ontdekken, genieten én groeien we samen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 januari 2024

Buitenspelen

Ook toen het vroor speelden we elke dag buiten. Maar nu het zand weer lekker zacht is, kunnen we samen taarten maken en deze versieren met takjes en blaadjes die we overal vinden op onze speelplaats!

24 november 2023

Herfstwandeling

Wat een ontdekkingsreis in het bos! Paddenstoelen, (heel veel) bladeren, eikels én we horen de wind waaien door de bomen. En weetje wat deze reis nog leuker maakt? Papa en mama zijn ook mee!

17 oktober 2023

Dit ben ik!

Kijk ons eens! Liggend op een groot papier zijn we helemaal nagetekend en zijn alle lichaamsdelen benoemd. Iedereen mocht helpen om ons te versieren.

Een team van enthousiaste medewerkers

Annet

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Angela

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,32

Blogs & magazines