Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Ruigedoornstraat

Het hele jaar door plezier maken, groeien en ontdekken. Onze opvang heeft het allemaal. Met onze vestiging in het kulturhus ‘Trefkoele+‘ is er veel bijzonders voor het grijpen. Voor kleine handjes en nieuwsgierige vingertjes.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Ruigedoornstraat 108
7721 BR, Dalfsen

Op deze locatie vind je ook:

Groeien, boeien en plezier maken

Een bibliotheek, een speel-o-theek en een grote gymzaal… Hoe leuk kun je het hebben! En alles binnen ons gebouw. Dat is nog niet alles, want zelf organiseren we natuurlijk ook de leukste activiteiten. Met behulp van onze BOS-methode (Bewust Ontwikkelingsgebieden Stimuleren) bedenken we bij verschillende thema’s allerlei uitdagende activiteiten. Niet alleen knutselactiviteiten, maar ook leuke spelletjes en beweegactiviteiten die passen bij het thema. Met de bibliotheek direct naast ons, gaan we uiteraard bij elk nieuw thema weer samen met de kinderen naar de bibliotheek om nieuwe boekjes te halen of gewoon een spontaan bezoek.

Onze locatie is daarnaast de trotse bezitter van het vignet ‘Kinderopvang in beweging’. Dit houdt in dat beweegactiviteiten aansluiten bij de verschillende leerlijnen waar ‘kinderopvang in beweging’ mee werkt. Zoals springen, klimmen en balanceren. Deze beweegactiviteiten doen we niet alleen buiten op het speelplein, of in de hal, maar ook regelmatig in de gymzaal van de Trefkoele +. En dat is natuurlijk helemaal een feestje! Daarnaast komen ook jaarlijkse activiteiten zoals het nationaal voorleesontbijt, Modderdag en opa en oma-week bij ons voorbij. Maar groeien en spelen doen we ook gewoon buiten op onze eigen natuurlijke speelplaats, of met een wandeling naar het bos, de winkel of de kinderboerderij… Overal maken we het leuk en spannend!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 februari 2024

Carnaval vieren

Deze week hebben we heerlijk met z’n allen carnaval gevierd. Wat heerlijk om zo met de confetti te mogen en kunnen gooien!

24 januari 2024

Spelen met ‘sneeuw’

Vandaag mochten de kinderen voelen en ervaren. Dit mochten ze doen met zelf gemaakte sneeuw. Het was een hele ervaring! De kinderen hebben zich verwonderd.

21 januari 2021

Kinderen van Doomijn Kdv Ruigedoornstraat hebben deze week volop geluisterd naar Coco onder het genot van een voorleesontbijtje! Anderen kregen het ontbijtje thuis afgeleverd, met dank aan AH Dalfsen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Roxanne

pedagogisch medewerker

Rianne

pedagogisch medewerker

Mirella

pedagogisch medewerker

Josca

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Monique

pedagogisch medewerker

Romy

pedagogisch medewerker

Lisanne

pedagogisch medewerker

Indy

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines