Buitenschoolse opvang Sterrenpret - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sterrenpret

Onze naam zegt het al, bso Sterrenpret staat voor heel veel pret. En natuurlijk voor gezelligheid. Ieder kind van elke leeftijd heeft het bij ons naar z’n zin. Hoe dat kan? Nou, er is hier veel te doen en te ontdekken. Elke dag weer!

Openingstijden

Maandag 14.00 - 18.15 uur
Dinsdag 14.00 - 18.15 uur
Woensdag 12.00 - 18.15 uur
Donderdag 14.00 - 18.15 uur
Vrijdag 12.00 - 18.15 uur
Voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Keerkring 72
7325 EA, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Binnen en buitenplezier, dat vind je hier!

De school is uit, lekker naar de bso! We horen het de kinderen vaak zeggen. Niet zo gek, want ze mogen zelf kiezen wat ze hier doen in hun vrije uurtjes na school. Sporten? Knutselen? Rennen op het schoolplein? Zoveel te kiezen, zoveel te doen!

Megakids

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij bso Sterrenpret vermaak je je altijd. Zo hebben we elke dag leuke en spannende activiteiten. Voor sportievelingen, voor knutselaar en keukenprinsen en prinsessen. Ook de gamer is hier op z’n plek. Liever buiten op verkenning? Ga je gang! Op het schoolplein heb je de ruimte. Net als op het veldje naar onze bso, daar staan goals en zelfs een klimtoren. Aan elke leeftijd is gedacht. De jongste kinderen van 4 en 5 hebben hun eigen groep. Net als de kinderen van 6 tot en met 9, die vinden alweer heel andere dingen leuk. En voor de jonge tieners is er Megakids, een eigen relaxplek waar ook leeftijdsgenootjes uit de buurt komen. Supergezellig dus!

Bij ons is het dus altijd fijn. Ook in de vakanties. Dan hebben we leuke uitjes naar het zwembad, de sportinstuif en de kinderboerderij. Daarnaast hebben we ook een leuke samenwerking met basisschool de regenboog! Kom dus snel kijken en beleef bso Sterrenpret!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

29 maart 2024

Strijkkralen

Wat maken de buitenschoolse opvang kinderen toch mooie dingen met strijkkralen!

8 maart 2024

Kriebelbeestjes!

Tijdens een workshop leren we over insecten. We tekenen ze na en maken grote schaduwen op de muur.

23 februari 2024

Sushi maken

Bij de Megakids (onze 8+ groep) hebben de kinderen zelf sushi gemaakt!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bernadette

pedagogisch medewerker

Annemiek

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Suzanne

pedagogisch medewerker

Maj-Gret

pedagogisch medewerker

Simone

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines