Kinderdagverblijf Sterrenpret - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Sterrenpret

Gezelligheid en plezier voorop. Zo zien we het bij kinderdagverblijf Sterrenpret. Samen met bso Sterrenpret, die in hetzelfde gebouw zit is er altijd beweging én elke dag genoeg te doen en te ontdekken!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur

Contactgegevens

Keerkring 72
7325 EA, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Tijd voor plezier, ruimte voor pret

We houden van uitdagingen en van avontuur. Het liefst in een omgeving die prikkelt en leerzaam is. Ons eigen lokaal is naast licht en ruim ook vól mogelijkheden. We hebben de ruimte om te zingen, te springen en te dansen. En willen we eens lekker rennen en vliegen dan gaan we naar de grote, gezamenlijke speelhal. Daar zijn ook nog eens veel meer vriendjes en vriendinnetjes.

Ontdekkingstocht

Of we graag buitenspelen? Jazeker. Wanneer het maar kan! We hebben twee buitenruimtes. Voor en achter ons pand. Met grote groene heuvels, een kuil, boomstammen en een ontdekpad is de achtertuin dé plek voor een ontdekkingstocht. Worden de handjes en knietjes eens nat en modderig? Dan lachen we daar om en genieten we nóg meer, want vies worden is fijn!

Wat trouwens ook fijn is om te weten: we werken zoveel als het kan met vaste medewerkers, oftewel met vertrouwde gezichten. Ieder kind heeft bovendien z’n eigen mentor. Bij Sterrenpret is het dus vertrouwd, fijn en gezellig. Alle reden om snel eens te komen kijken. Tot gauw!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 maart 2024

Trekker rijden

Op de boerderij zijn er ook trekkers aan het werk. Onze trekkers rijden door de modder en laten sporen achter. Wat een ontdekking weer!

29 februari 2024

Thema: ‘kinderboerderij’

De vacht van de schaapjes zijn zacht net zoals deze! En weetje wat grappig is? Het blijft plakken zonder lijm!

27 februari 2024

Thema: ‘kinderboerderij’

We maken voetsporen met de dieren van de kinderboerderij. Wat een mooie sporen laten ze achter!

Een team van enthousiaste medewerkers

Annemiek

pedagogisch medewerker

Karin

pedagogisch medewerker

Ninon

pedagogisch medewerker

Johanna

pedagogisch medewerker

Sharon

pedagogisch medewerker

Leonie

pedagogisch medewerker

Heleen

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Manja

pedagogisch medewerker

Simone

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines