Kinderdagverblijf Sterrenpret - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Sterrenpret

Gezelligheid en plezier voorop. Zo zien we het bij kinderdagverblijf Sterrenpret. Samen met bso Sterrenpret, die in hetzelfde gebouw zit is er altijd beweging én elke dag genoeg te doen en te ontdekken!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur

Tijd voor plezier, ruimte voor pret

We houden van uitdagingen en van avontuur. Het liefst in een omgeving die prikkelt en leerzaam is. Ons eigen lokaal is naast licht en ruim ook vól mogelijkheden. We hebben de ruimte om te zingen, te springen en te dansen. En willen we eens lekker rennen en vliegen dan gaan we naar de grote, gezamenlijke speelhal. Daar zijn ook nog eens veel meer vriendjes en vriendinnetjes.

Ontdekkingstocht

Of we graag buitenspelen? Jazeker. Wanneer het maar kan! We hebben twee buitenruimtes. Voor en achter ons pand. Met grote groene heuvels, een kuil, boomstammen en een ontdekpad is de achtertuin dé plek voor een ontdekkingstocht. Worden de handjes en knietjes eens nat en modderig? Dan lachen we daar om en genieten we nóg meer, want vies worden is fijn!

Wat trouwens ook fijn is om te weten: we werken zoveel als het met vaste PM’ers, oftewel met vertrouwde gezichten. Ieder kind heeft bovendien z’n eigen mentor. Bij Sterrenpret is het dus vertrouwd, fijn en gezellig. Alle reden om snel eens te komen kijken. Tot gauw!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

26 juli 2022

Barbecue in de campinghoek

Lekker barbecueën in de campinghoek op het kinderdagverblijf. Mmm….lekker hoor!

7 juli 2022

Thema kikker en z’n vriendjes

We maken modder voor varkentje. Eerst hebben we scheerschuim en we doen er bruine verf bij. Varkentje speelt in de modder. Kikker en eend zwemmen in het water (scheerschuim met blauwe verf)

8 juni 2022

Torens bouwen

We bouwen van houten schijven een toren. Allemaal onze eigen, maar ook samen bouwen we een hele hoge. Wat natuurlijk ook heel leuk is, is als de toren daarna omvalt. Wat een schik hebben we dan.

Een team van enthousiaste medewerkers

Annemiek Hasperhoven

pedagogisch medewerker

Melissa Rehorst

pedagogisch medewerker

Karin Hollander

pedagogisch medewerker

Ninon de Meza

pedagogisch medewerker

Marloes Rattink

pedagogisch medewerker

Johanna Tabor

pedagogisch medewerker

Kim Wieringa

pedagogisch medewerker

Sharon van Dijk

pedagogisch medewerker

Leonie van den Berg

pedagogisch medewerker

Leona Boskany

pedagogisch medewerker

Martin van Ommen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,36
41 weken € 10,24
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,36
Incidentele opvang € 10,36
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,35

Blog & magazines