Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Stokmeesterslaan

De kinderen spelen allemaal met elkaar. Onze drie BSO groepen zijn verdeeld in groep Blauw, groep Groen en groep Oranje. In groep Blauw zitten de jongste kinderen, in groep Groen zitten kinderen vanaf groep 3 en in groep Oranje zitten de oudste kinderen. Wij bevinden ons in een brede school en hebben nauwe samenwerking met basisscholen De Zuidster en De Wingerd. Het grote verschil met wat de kinderen op school doen is dat ze bij ons de schoolboeken dichtlaten, want hier gaat het puur om ontspanning en plezier!

Openingstijden

Maandag 14.15 - 18.15 uur
Dinsdag 14.15 - 18.15 uur
Woensdag 11.45 - 18.15 uur
Donderdag 14.15 - 18.15 uur
Vrijdag 11.45 - 18.15 uur
Opvang tot 18.30 uur op aanvraag. Op maandag, dinsdag en donderdag is voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur.

Voor kleine verkenners en jonge onderzoekers

Na school is het tijd voor gezelligheid. Die vinden ze bij ons in overvloed. Er is dan ook nogal wat te beleven, alleen al onze groene buitenspeelplaats is een feest! Zo beschikken de kinderen over een zandbak, groene speelheuvel met grindpad eromheen om te fietsen en een moestuin. Ook is er een verhard stuk speelplaats om te voetballen. Bovendien gaan we regelmatig samen op pad naar het park en de speeltuinen in de buurt. Is het buiten écht te koud of te nat? Geen punt, want binnen is het ook top! We koken en bakken wat af, bewegen met sport & spel, spelen in onze grote hal een potje tafeltennis/tafelvoetbal of maken een mooi kunstwerk in ons atelier. Wijzer worden we ook nog eens van workshops over muziek, kunst en natuur. Leuk en leerzaam!

Natuurlijk vieren we Sinterklaas en Kerst en hebben we jaarlijks een Bovenbouw en Onderbouw-feest. Klein en groot, ze vermaken zich bij ons het hele jaar door.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

1 mei 2023

🦎Reptielen op bezoek!🐍

🦎DragonDronten kwam langs voor een workshop “Reptielen op bezoek!” De kinderen mochten een slang, baardagaam, gekko en schildpadden vasthouden of aaien. Dat was best spannend! 🐍🐢

10 maart 2023

Proefjes op de BSO!

We doen elke week allerlei leuke activiteiten! Deze week doen we een technische activiteit, een schilderij maken met scheerschuim!

24 februari 2023

Natuurlijk spelen

We ontdekken een hoop op de BSO, wat dacht je van deze roze worm? 🪱

Een team van enthousiaste medewerkers

Maria

pedagogisch medewerker

Harma

pedagogisch medewerker

Els

pedagogisch medewerker

Susan

pedagogisch medewerker

Carla

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Jeroen

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines