Peuterspeelzaal Stokmeesterslaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Stokmeesterslaan

Samen spelen, samen ontdekken, samen groeien. Dat is het idee achter onze peuterspeelzaal. Omdat we in een brede school zitten vinden kinderen hier alles wat ze nodig hebben. Gezelligheid, plezier en veel avontuur. Daar zorgen onze medewerkers voor, elke dag weer.

Openingstijden

Maandag 08.15 - 12.15 uur
Dinsdag 08.15 - 12.15 uur
Woensdag 08.15 - 12.15 uur
Donderdag 08.15 - 12.15 uur
Vrijdag 08.15 - 12.15 uur

Spelen, ontdekken en beleven, daar groeien ze van!

We zitten in een heerlijk lichte en grote speelzaal. Er is alle ruimte om te bewegen. Springen, dansen, kopjeduikelen, het kan. En het mag! In elke hoek is hier iets anders te beleven. Poppen of auto’s, boekjes of spelletjes, aan elke wens is gedacht. Met spannende thema’s halen we bovendien de wereld van buiten naar binnen. Kunst, Muziek, Eten en drinken. Kinderen worden er steeds weer wijzer van. Dat geldt ook voor onze uitstapjes, want we gaan graag naar de bibliotheek of naar de dierenweide en park De Gerenlanden, allemaal op steenworp afstand. Trouwens, rennen en ravotten kan ook op onze eigen speelplaats, in de zandbak, tussen de struiken en onder de grote, dikke boom. En we werken nauw samen met basisscholen De Zuidster en de Wingerd, dat zorgt dagelijks voor extra veel gezelligheid.

Kinderen krijgen alle ruimte om te doen wat ze leuk vinden en waar ze van groeien. Bij ons maken ze zelf hun dagen. En met alles wat er te doen is, zijn die dagen eigenlijk te kort…

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

24 november 2023

Spelen met loose parts

Verschillende materialen combineren en dan de kinderen ermee laten experimenteren én verwonderen!

13 november 2023

Thema: Herfst

Bladeren vegen in het vierkant. 'Dat was een veel werk zeg!'

4 juli 2023

Spelen en verwonderen met ijsblokjes.

Zelf zakjes gevuld met water en in de vriezer gelegd. De volgende dag was het bevroren en hebben we de ijsblokjes uit het plastic gedrukt. Daarna hebben wij er lekker mee gespeeld.

Een team van enthousiaste medewerkers

Maria

pedagogisch medewerker

Diny

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,40

Blog & magazines