Kinderdagverblijf Stokmeesterslaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Stokmeesterslaan

Samen ontdekken, samen doen en samen groeien. Op kinderdagverblijf Stokmeesterlaan gaat het over samen en met elkaar, zoveel als maar kan. We zitten dan ook op een locatie vol gezelligheid: samen met een bso, peuteropvang en basisscholen De Wingerd en De Zuidster. Een wereld vol plezier dus!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur
Opvang vanaf 07.00 uur en tot 18.30 uur op aanvraag

Samen op ontdekking, daar groei je van!

Kinderen hebben en krijgen hier de ruimte. Ruimte om te bewegen, om samen te spelen én ruimte om zichzelf te zijn. Dáár worden kinderen blij van. Buiten zijn en buiten spelen, ook daar zijn kinderen gek op. We hebben een prachtige groene buitenruimte waar de allerjongsten in alle geborgenheid kunnen spelen en verkennen. Tikkertjes, hinkelen of spelen met wat de natuur op het plein achterlaat. Bladeren, takjes en kleine beestjes; altijd spannend om te ontdekken. De kinderen van de bso hebben een eigen moestuin, daar gaan we ook regelmatig even kijken. En zo af en toe smullen we ervan, wanneer er voor ons gekookt wordt door de bso’ers!

We trekken er ook wel eens op uit. Samen naar het park of naar de bieb in de Stadkamer. Wandelen doen we ook graag, want dat zijn altijd leuke en leerzame ontdekkingstochten. Of we wel eens binnen zijn? Natuurlijk, wanneer het buiten echt eens té koud of té nat is. Dan bewegen en dansen we op muziek. Of we maken het zelf. En thema’s, daar houden we ook van. Vaak zijn het dezelfde als van de psz en de school. Dat is dus eigenlijk al een beetje voorbereiding op wat er na de opvang komen gaat.

Zo maken we van elke dag een feestje in onze huiselijke opvang. Precies waar ieder kind blij van wordt. Kom dus snel eens kennismaken. We kijken naar je uit!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

18 november 2021

Sinterklaas

Wij zijn klaar voor de Sint. De schoorsteen staat klaar met onze laarsjes, ook hebben we een heerlijke wortel voor Ozosnel klaar gelegd. 🥕

8 november 2021

Sint Maarten 🤗

Bij ons op de Stokmeesterslaan zijn wij klaar voor Sint Maarten! 🏮

7 oktober 2021

Dierendag! 🐷🦁🐤

Om de dieren op onze groep in het zonnetje te zetten krijgen ze een heerlijk modderbad! 🤩

Een team van enthousiaste medewerkers

Diana

pedagogisch medewerker

Daniëlle

pedagogisch medewerker

Jeffry

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines