Buitenschoolse opvang Tichelmeesterlaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Tichelmeesterlaan

Kinderen houden van een uitdaging en van afwisseling. Ze vinden het in onze bso. We zitten samen met basisschool ‘de Marshof’ op een prachtige, gezellige plek. Bovendien werken we veel samen met bso’s in de buurt, dat betekent nog meer avontuur en plezier.

Openingstijden

Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 11.45 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 11.45 - 18.15 uur
Op de woensdag en de vrijdag is de opvang op de Stokmeesterlaan.

Frisse lucht en frisse neuzen

Binnen onze ruime bso staan de deuren altijd open. Samen spelen en ontdekken is dan ook ons motto. Kinderen van alle leeftijden kunnen het hier goed met elkaar vinden. We bedenken de leukste activiteiten. Koken, sporten, kunst maken of bijvoorbeeld toneel spelen. Het is nog leerzaam ook! Voor frisse lucht gaan we naar buiten. Het park en de kinderboerderij liggen hier om de hoek. Er zijn zelfs slootjes waar we kunnen vissen. Een potje voetbal of basketbal kan lekker dichtbij, want naast ons liggen perfecte veldjes voor de sportliefhebbers. We vieren trouwens ook regelmatig feest. Natuurlijk met Sinterklaas en, misschien wel nog leuker, we hebben elk jaar onze eigen onder- en bovenbouwfeesten!

Zo maken we het samen het hele jaar door gezellig. Wat we doen, dat beslissen de kinderen zelf. We vragen er naar en er is een ideeënbus. Zo blijven we elkaar verrassen en vermaken. Elke dag weer.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

25 januari 2022

Hout bewerking

Wij zijn begonnen met houtbewerking op de BSO. Hier gaan wij mooie kunstwerken maken met spijkers.

18 november 2021

Uilenballen pluizen

Op de bso pluizen wij de uilenballen uit. Alle botjes zoeken wij er uit. Echt interessant, want wat kunnen wij allemaal er in vinden?

16 september 2021

‘Soep maken’

Wij gaan ‘soep’ maken met blaadjes, gras en van alles wat wij buiten kunnen vinden. Wij verwonderen ons er over dat het water verkleurd en dat het water geur krijgt van de bloemen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Jiska

pedagogisch medewerker

Jennelly

pedagogisch medewerker

Karen Borst

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2022

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,02

Blog & magazines