Kinderdagverblijf Tichelmeesterlaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Tichelmeesterlaan

Gezelligheid, vastigheid en soms ook gekkigheid. Deze kleine, huiselijke opvang heeft het allemaal. Onze vaste pedagogische medewerkers, Ellen, Nicole en Els, maken er elke dag iets bijzonders van. Dat kan ook, want we zitten samen met een bso en de peuterspeelzaal in basisschool de Marshof. Plezier gegarandeerd dus.

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.15 uur
Dinsdag 07.30 - 18.15 uur
Woensdag 07.30 - 18.15 uur
Donderdag 07.30 - 18.15 uur
Vrijdag 07.30 - 18.15 uur

Zelf kiezen, zelf groeien

Ontdekken staat bij ons voorop. Daarbij kijken we vooral naar de wensen van de kinderen. Zij weten immers prima wat ze willen, kunnen en leuk vinden. Natuurlijk helpen we ze kiezen en zorgen we dat ze zich ontwikkelen, met leerzame spelletjes en creatieve thema’s. We planten zaadjes als we het over bloemen en planten hebben. We gaan de natuur in om de seizoenen te ervaren – we zitten vlakbij het Zandhove bos! – en we ontdekken samen hoe een ziekenhuis eruit ziet en hoe je een bruiloft viert. De grote wereld in ‘t klein, lekker dichtbij.

Wij geven de kinderen handvatten en opdrachtjes, maar laten ze ook lekker vrij. Want dan krijgen creativiteit, fantasie en samenspel alle ruimte. Zo kiezen ze zelf of ze ravotten of rusten. En zo leren en groeien ze van alles wat de wereld te bieden heeft.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 november 2023

Sint Maarten

De kinderen hebben hun lampionnen in de vorm van een paddenstoel gemaakt voor Sint Maarten. 'Mooi zijn ze hé?'

30 oktober 2023

Spelen in de regen

Lekker rennen en springen in de regen!

28 februari 2023

Buitenspelen

Het is heel mooi weer! Dus wij gaan heerlijk spelen in het zonnetje vandaag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Nicole

pedagogisch medewerker

Ellen

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker in opleiding

Karen

manager

Lottie

pedagogisch medewerker in opleiding

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines