Peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Bij ons kunnen ze hun hart ophalen, want hier ligt het plezier voor het oprapen. We zijn gevestigd in basisschool ‘De Marshof’, samen met een bso en een kinderdagverblijf. Gezelligheid en speelruimte in overvloed dus!

Openingstijden

Maandag 08.15 - 12.15 uur
Dinsdag 08.15 - 12.15 uur
Woensdag 08.15 - 12.15 uur
Donderdag 08.15 - 12.15 uur
Vrijdag 08.15 - 12.15 uur

De grote wereld in het klein

Ons lichte en grote lokaal zit bomvol avontuur. In elke hoek is iets anders en nieuws te beleven. Een poppenhoek voor kleine verzorgers en prinsessen, een autohoek voor stoere coureurs en een rusthoek voor stille genieters. Ieder kind vind hier z’n plezier. Natuurlijk spelen we ook veel samen, want da’s dubbele pret! Dansen op muziek of tikkertje of in de gymzaal, klimmen in ons klimhuis of creatief aan de slag met leuke thema’s. Bij Verkeer, Natuur en Jaargetijden gaan we lekker naar buiten. Heerlijk op ons eigen groene speelplein, in de zandbak, op het klimrek of tussen de struiken. Verder weg lokt het avontuur ook, want het Zandhovebos en de kinderboerderij zijn ook heel fijn om te verkennen!

Binnen in ons gezellige lokaal of buiten op ons groene plein, we vermaken ons elke dag weer. De wereld heeft zoveel te bieden. Eigenlijk komen we hier tijd te kort…

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 mei 2024

Thema Verkeer

Spelenderwijs leren de kinderen meer over verkeer en de verschillende vormen van vervoer. We gebruiken natuurlijk onze zintuigen hierbij! (Wat hoor ik? Wat zie ik?)

22 mei 2024

Koekjes bakken

Zelf koekjes bakken! Deeg maken, alle ingrediënten benoemen. Ook andere begrippen komen aan bod, zoals ruiken, proeven, eten, kneden en bakken. En natuurlijk mochten de papa’s en mama’s ook proeven.

17 april 2024

Grote peuterdag 2024

We hebben bloemen gemaakt met de peuters om uit te delen aan de kinderen van de grote peuterdag!

Een team van enthousiaste medewerkers

Gretha

pedagogisch medewerker

Güler

pedagogisch medewerker

Karen

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines