Peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan

Kinderen weten precies wat ze willen en wat ze leuk vinden. Bij ons kunnen ze hun hart ophalen, want hier ligt het plezier voor het oprapen. We zijn gevestigd in basisschool ‘De Marshof’, samen met een bso en een kinderdagverblijf. Gezelligheid en speelruimte in overvloed dus!

Openingstijden

Maandag 08.15 - 12.15 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08.15 - 12.15 uur
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08.15 - 12.15 uur

De grote wereld in het klein

Ons lichte en grote lokaal zit bomvol avontuur. In elke hoek is iets anders en nieuws te beleven. Een poppenhoek voor kleine verzorgers en prinsessen, een autohoek voor stoere coureurs en een rusthoek voor stille genieters. Ieder kind vind hier z’n plezier. Natuurlijk spelen we ook veel samen, want da’s dubbele pret! Dansen op muziek of tikkertje of in de gymzaal, klimmen in ons klimhuis of creatief aan de slag met leuke thema’s. Bij Verkeer, Natuur en Jaargetijden gaan we lekker naar buiten. Heerlijk op ons eigen groene speelplein, in de zandbak, op het klimrek of tussen de struiken. Verder weg lokt het avontuur ook, want het Zandhovebos en de kinderboerderij zijn ook heel fijn om te verkennen!

Binnen in ons gezellige lokaal of buiten op ons groene plein, we vermaken ons elke dag weer. De wereld heeft zoveel te bieden. Eigenlijk komen we hier tijd te kort…

Een team van enthousiaste medewerkers

Gretha Hofsink

peuterspeelzaalleidster

Guler Kartal

peuterspeelzaalleidster

Evelien Maton

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 9,95

Blog & magazines