Kinderdagverblijf Betelgeuze - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Betelgeuze

Rust en ruimte of juist rennen en ravotten. Kinderen verschillen, dus de mogelijkheden van onze opvang ook. In onze twee verticale groepen vindt ieder kind een fijne plek. We liggen midden in een rustige woonwijk en in een buurt die veel te bieden heeft. Daar maken we dan ook elke dag gebruik van.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Elke dag een ontdekking

Zo zijn we gek op uitstapjes. Samen boodschappen doen in de supermarkt of hangen en draaien in de speeltuin. We hebben zelf meerdere speelplaatsen met een zandbak en een speelhuis. Daar is het ‘s zomers lekker toeven onder de bomen of tussen de struiken. Binnen is het trouwens ook grote pret. In onze speelhal kunnen de kinderen klimmen, klauteren en zelfs fietsen. Lezen ze liever een boekje, dan kruipen ze even lekker weg in een veilige hut of rustig hoekje. Natuurlijk houden wíj de kleintjes ook lekker bezig, met voorleesontbijtjes, gezellige feestjes en wisselende, leerzame thema’s. Het gebeurt hier allemaal.

Onze locatie is trouwens ook het thuis van een bso en twee peuterspeelzaal groepen. Daarmee hebben we alles onder één dak. Fijn voor de kinderen, praktisch voor jou als ouder.

Tweetaligheid

Op ons kinderdagverblijf in Friesland werken we met een tweetalig beleid. We geven op deze locaties structureel aandacht aan zowel het Fries als het Nederlands. Dat biedt namelijk veel voordelen voor de verdere taalontwikkeling van kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat een tweetalig kind later gemakkelijker een derde taal leert en een groter werkgeheugen ontwikkelt? Neem voor meer informatie over de tweetalige ontwikkeling van jonge kinderen contact op met de locatie.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 maart 2024

Open dag 20 maart

Op 20 maart was er een Open dag op onze locatie!

27 februari 2024

Het konijn: Oreo

Ons konijn, Oreo, heeft vorige week een nieuw hok gekregen. Wauw! Nu kan hij lekker huppelen, kunnen de kinderen bij hem kijken en met hem in het hok spelen.

24 januari 2024

Thema: Winter

Tijdens het winter thema gingen we ontdekken op de nieuwe ontdektafel. De tafel lag vol met kokosrasp. Dit lijkt net écht sneeuw!

Een team van enthousiaste medewerkers

Rineke

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Margot

pedagogisch medewerker

Ineke

pedagogisch medewerker

Joyce

pedagogisch medewerker

Tineke

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Natascha

pedagogisch medewerker

Judith

manager

Anke

pedagogisch medewerker

Harmke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Noord flex 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,11
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines