Kinderdagverblijf Betelgeuze - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Betelgeuze

Rust en ruimte of juist rennen en ravotten. Kinderen verschillen, dus de mogelijkheden van onze opvang ook. In onze twee verticale groepen vindt ieder kind een fijne plek. We liggen midden in een rustige woonwijk en in een buurt die veel te bieden heeft. Daar maken we dan ook elke dag gebruik van.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Elke dag een ontdekking

Zo zijn we gek op uitstapjes. Samen boodschappen doen in de supermarkt of hangen en draaien in de speeltuin. We hebben zelf meerdere speelplaatsen met een zandbak en een speelhuis. Daar is het ‘s zomers lekker toeven onder de bomen of tussen de struiken. Binnen is het trouwens ook grote pret. In onze speelhal kunnen de kinderen klimmen, klauteren en zelfs fietsen. Lezen ze liever een boekje, dan kruipen ze even lekker weg in een veilige hut of rustig hoekje. Natuurlijk houden wíj de kleintjes ook lekker bezig, met voorleesontbijtjes, gezellige feestjes en wisselende, leerzame thema’s. Het gebeurt hier allemaal.

Onze locatie is trouwens ook het thuis van een bso en twee peuterspeelzaal groepen. Daarmee hebben we alles onder één dak. Fijn voor de kinderen, praktisch voor jou als ouder.

Tweetaligheid

Onze kinderdagverblijf in Friesland werken met een tweetalig beleid. We geven op deze locaties structureel aandacht aan zowel het Fries als het Nederlands. Dat biedt namelijk veel voordelen voor de verdere taalontwikkeling van kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat een tweetalig kind later gemakkelijker een derde taal leert en een groter werkgeheugen ontwikkelt? Neem voor meer informatie over de tweetalige ontwikkeling van jonge kinderen contact op met de locatie.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

19 april 2023

Kunst knyntsjes

Met de Knyntsjes maken we ons eigen kunstwerk met behulp van klei, loose parts, bloemen en grassprieten 🌷

13 maart 2023

Nat-in-nat schilderen

We gingen nat-in-nat schilderen, hierbij schilderen je op nat papier met natte verf. De verf vloeit in en uit over het papier, het mengt zich met de papiervezels en de andere kleuren.

24 februari 2023

Sensomotorisch spelen

Samen spelen met geleurde rijst en natuurlijk materiaal. 'Dat was leuk om mee te spelen!'

Een team van enthousiaste medewerkers

Rineke

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Margot

pedagogisch medewerker

Ineke

pedagogisch medewerker

Joyce

pedagogisch medewerker

Tineke

pedagogisch medewerker

Wilma

pedagogisch medewerker

Natascha

pedagogisch medewerker

Maaike

manager

Anke

pedagogisch medewerker

Harmke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,44
41 weken € 10,40
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,67
Incidentele opvang € 10,67

Blog & magazines