Buitenschoolse opvang Betelgeuze - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Betelgeuze

Vandaag een ontdekking, morgen weer wat wijzer. Kinderen groeien in onze bso. Door wat onze pedagogisch medewerkers organiseren en door wat de kinderen zelf bedenken en doen. Daar krijgen ze dan ook alle ruimte voor. Lekker samen spelen en ontspannen, het kan bij ons. Elke dag weer.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 14:15 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 14:15 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur.

Samen bedenken, samen doen!

Op onze BSO is het reuze gezellig. In elke ruimte, hoek en in elke gang is wel een uitdaging te vinden. Die ontdekken ze vooral samen, want hoewel we een onderbouw en bovenbouw groep hebben, zoeken de kinderen elkaar voortdurend op. En dat maakt het nu juist zo leuk en boeiend. Ze leren door en van elkaar. Er wordt samen geknutseld, getimmerd en genaaid in ons atelier, gekookt en gebakken in de keuken van ons kook/bak café, gerend en gesprongen in onze groene tuin. Wat ze maar willen. Dat laten ze ook duidelijk weten via onze kinderraad. Zo overleggen we steeds met elkaar wat we allemaal gaan doen. Blijven we binnen of gaan we lekker naar buiten. De zandbak in, of  een balletje te trappen.

Het kan en we doen het. We zitten nooit stil, want er zijn ook altijd leuke thema’s waarmee we door het hele jaar wandelen. Dagen, weken, maanden… Ze zijn eigenlijk te kort in onze bso!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 mei 2023

Eropuit naar de pizzeria!

Vorige week zijn we met de kinderen bij de pizzeria geweest. Daar mochten ze hun eigen pizza maken in de keuken. En de pizza opeten natuurlijk. We hebben heerlijk gesmikkeld en genoten!

15 december 2022

Graffiti

Leuke workshop graffiti spuiten gehad. Het was erg koud maar super gezellig!

27 december 2021

Kerstkaarten voor ouderen

De kinderen van de peuteropvang en bso hebben de afgelopen week kerstkaarten gemaakt voor de ouderen van Sudderige. Zo wordt het voor iedereen een vrolijk Kerstfeest✨

Een team van enthousiaste medewerkers

Simone

pedagogisch medewerker

Darina

pedagogisch medewerker

Maaike

manager

Sylvia

pedagogisch medewerker

Christina

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines