Buitenschoolse opvang Betelgeuze - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Betelgeuze

Vandaag een ontdekking, morgen weer wat wijzer. Kinderen groeien in onze bso. Door wat onze pedagogisch medewerkers organiseren en door wat de kinderen zelf bedenken en doen. Daar krijgen ze dan ook alle ruimte voor. Lekker samen spelen en ontspannen, het kan bij ons. Elke dag weer.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag 14:15 - 18:15 uur
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag 14:15 - 18:15 uur
Op deze locatie bieden wij voorschoolse opvang aan van 07.30 tot 08.30 uur.

Samen bedenken, samen doen!

Op onze BSO is het reuze gezellig. In elke ruimte, hoek en in elke gang is wel een uitdaging te vinden. Die ontdekken ze vooral samen, want hoewel we een onderbouw en bovenbouw groep hebben, zoeken de kinderen elkaar voortdurend op. En dat maakt het nu juist zo leuk en boeiend. Ze leren door en van elkaar. Er wordt samen geknutseld, getimmerd en genaaid in ons atelier, gekookt en gebakken in de keuken van ons kook/bak café, gerend en gesprongen in onze groene tuin. Wat ze maar willen. Dat laten ze ook duidelijk weten via onze kinderraad. Zo overleggen we steeds met elkaar wat we allemaal gaan doen. Blijven we binnen of gaan we lekker naar buiten. De zandbak in, of  een balletje te trappen.

Het kan en we doen het. We zitten nooit stil, want er zijn ook altijd leuke thema’s waarmee we door het hele jaar wandelen. Dagen, weken, maanden… Ze zijn eigenlijk te kort in onze bso!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 januari 2024

Hop up’s

Deze week zijn de 'hop up’s' binnengekomen! De kinderen vermaken zich er super mee!

12 oktober 2023

Opening

Begin september zijn we gestart op onze nieuwe locatie. Dit hebben we natuurlijk op een feestelijk manier geopend! 'Wat was het gezellig!'

9 mei 2023

Eropuit naar de pizzeria!

Vorige week zijn we met de kinderen bij de pizzeria geweest. Daar mochten ze hun eigen pizza maken in de keuken. En de pizza opeten natuurlijk. We hebben heerlijk gesmikkeld en genoten!

Een team van enthousiaste medewerkers

Simone

pedagogisch medewerker

Darina

pedagogisch medewerker

Judith

manager

Sylvia

pedagogisch medewerker

Christina

pedagogisch medewerker

Robert

pedagogisch medewerker BBL

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Noord flex 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines