Peuterspeelzaal Betelgeuze

Op weinig plekken vind je zoveel plezier onder één dak. Onze peuterspeelzaal deelt de dakpannen met gezellige buren, het kinderdagverblijf. We hebben natuurlijk onze eigen ruimte, maar het is fijn om zoveel speelkameraadjes om ons heen te hebben.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Omdat samen spelen zo gezellig is!

We spelen dus ook veel samen. Omdat het zo leuk is en omdat we daarmee nog meer ruimte hebben. De centrale speelhal is namelijk een feest voor iedereen. Er staat een groot klimhuis dat elke dag wacht om verkent te worden. We vermaken ons ook binnen ons lokaal. Spannende thema’s nemen ons mee door het hele jaar. Sinterklaas, Kerst, herfst, maar ook verkeer en kleuren en vormen. Zó leerzaam! Maar als het weer ook maar een beetje meewerkt, zijn we buiten. Op het speelplein, in de zandbak of op de fiets. Het grasveld voor ons gebouw is heerlijk om in te liggen en heeft zelfs een speelhuisje. Ook lekker om samen in rond te hangen. Net als in het bos. Daar gaan we samen met de ouders naar toe in de herfstvakantie.

Samen doen en samen spelen, daar draait het om in onze peuterspeelzaal. Dat gaat vanzelf, want kinderen zoeken elkaar vanzelf op. Wie houdt er nu niet van gezelligheid!

Een team van enthousiaste medewerkers

Coby Achttien

pedagogisch medewerker

Jannita Berghout

pedagogisch medewerker

Maaike Boomsma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Friese Meren 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Friese Meren

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 8,60

Blog & magazines