Kinderdagverblijf de Markies - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Markies

Gezelligheid en groeien in het groen, dat is kinderdagverblijf De Markies in het kort. Want op onze opvang doen we veel samen – zo’n beetje alles! En we zijn omringd door groen. We hebben het met elkaar goed voor elkaar.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten

Contactgegevens

Holtrichtersveld 1
7327 DJ, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Fijn om klein te zijn, heerlijk om te groeien!

Samen doen en ontdekken, daar houden we van. En dat kan hier goed, want we hebben fijne buren: we zitten in basisschool De Marke, samen met bso De Markies en peuterspeelzalen De Markies en Kiekeboe. En we werken ook nog eens samen met kdv De Ploeg. Gezelligheid en nóg meer gezelligheid dus!

Bij ons is veel te doen en te beleven. Dat is fijn, want daar houden kinderen van. Sterker nog, ze groeien ervan! In en om onze kleinschalige, huiselijke opvang is het goed toeven. Binnen hebben we de ruimte om lekker te bewegen, te knutselen, samen te zingen en natuurlijk om met elkaar te eten en drinken. Gezellig aan tafel, even kletsen en luisteren naar elkaars verhalen.

Of we ons buiten ook vermaken? Jazeker! Rond het gebouw hebben we veel speelruimte. Een fijn plein om te rennen en hollen, een tuin om te schoffelen en plantjes en beestjes te ontdekken, bomen en struiken om ons achter te verstoppen. En ja, vies worden mag, want dat is toch het allerleukst!

Willen we verder de wereld in, dan doen we dat! Samen op stap naar de bieb of naar de markt voor een boodschap. We houden van buiten zijn en spelen in het groen. Da’s zó fijn!

Wat we vandaag doen, dat kiezen de kinderen zelf. En morgen kiezen ze weer wat anders! Zo is er voor iedereen wat te ontdekken, elke dag weer! Kom je snel een keertje kijken en kennismaken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

28 november 2023

Sinterklaas

Ojee! Sinterklaas mist zijn baard. We ontdekken én verwonderen met scheerschuim. Wat hebben we Sinterklaas goed geholpen aan een baard!

20 november 2023

Bananen smoothie.

Samen snijden wij de banaan in stukjes. Daarna pureren wij de banaan samen met de yoghurt, zodat het een heerlijke smoothie wordt!

17 november 2023

Voelbord

Ontdekken en verwonderen met een zelfgemaakt voelbord.

Een team van enthousiaste medewerkers

Stacey

pedagogisch medewerker

Yvonne

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Franka

pedagogisch medewerker

Suheda

pedagogisch medewerker

Gezelligheid en groeien in het groen, dat is kinderdagverblijf De Markies in het kort. Want op onze opvang doen we veel samen – zo’n beetje alles! En we zijn omringd door groen. We hebben het met elkaar goed voor elkaar.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blog & magazines