Peuterspeelzaal de Markies

Huiselijk, warm en gezellig. Dat is peuterspeelzaal De Markies in drie woorden. Hier heeft ieder kind het naar z’n zin, dat is zeker! Met iedereen bedoelen we ook écht alle kinderen, want onze opvang is een combinatie van regulier en VVE. Gemengde groepen dus. Dat is uniek in Apeldoorn en bovendien bijzonder gezellig!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag is onze peuterspeelzaal tussen 12.00 - 12.45 uur gesloten.

Zomer of winter, elk seizoen evenveel pret!

Kinderen houden van plezier en uitdagingen, dat zien we hier elke dag. Ook van ritme, rust en regelmaat worden ze blij. Daar zorgen we dan ook voor in onze groep. Zo is de kring een vast plek in de groep en een favoriet moment op de dag. We beginnen samen en sluiten samen af. Dat doen we door gezellig te kletsen over wat we gaan doen en hebben beleeft, we zingen liedjes en luisteren naar elkaars verhalen. Buiten zijn vinden we ook heerlijk. Op het plein, wandelen in het park en samen genieten van de natuur en de seizoenen. De natuur is geen dag hetzelfde. Er leeft en groeit zóveel, daar leren we veel van!

Leren doen we ook van elkaar. En van de kinderen op basisschool De Marke. Een keer per week hebben we een peuter-kleuter moment, afwisselend op dinsdag, donderdag of vrijdag. Da’s gezellig en leerzaam en zo ontdekken de peuters al vroeg hoe leuk het is om straks naar school te gaan! Daarnaast werken wij met de Kaleidoscoop-methode waarbij alle kinderen zich door deze werkwijze ontwikkelen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjam Gensen

pedagogisch medewerker

Arita Voerman

pedagogisch medewerker

Marieke

VVE-Coach

Janneke Hendrikse

pedagogisch medewerker

Joke Willemsen

pedagogisch medewerker

Marijke van Meer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,41

Blog & magazines