Buitenschoolse opvang de Markies - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Markies

Elke dag een nieuwe uitdaging, daar houden we van op bso De Markies. Zo denken de kinderen er zelf ook over. Daarom bedenken we samen wat we doen en ondernemen. En er valt nogal wat te ontdekken in en om onze bso. Onze locatie ligt midden in het groen en we zitten in basisschool De Marke.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur

Contactgegevens

Holtrichtersveld 1
7327 DJ, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Hollen, hangen en plezier maken

Plezier en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Hier vindt ieder kind geborgenheid en gezelligheid. En het mooie is, in onze kleinschalige, huiselijke ruimte is er voor iedereen genoeg te doen. Zowel binnen als buiten kunnen we hier alle kanten op. We bakken koekjes of knutselen, we kletsen en rusten samen uit. Buiten zijn vinden de kinderen toch eigenlijk wel het allerleukste. Heerlijk voetballen, koprollen of languit liggen op het grote grasveld. Of natuurlijk klimmen en klauteren op de klimtoestellen. Willen we verder op verkenning dan wandelen we tijdens de vakantie vaak samen naar de kinderboerderij of het Matenpark. Zo zijn we elke dag lekker in beweging. Samen sportief of creatief bezig zijn. Daar houden we van. Wat we ook doen, we vinden het belangrijk dat de kinderen een leuke middag hebben gehad als ze weer naar huis gaan. En daar zorgen we samen voor!

Trouwens, ook in de vakanties is het fijn bij De Markies. In die weken werken we samen met andere bso’s. De vakantiebso is altijd bij IKC de Ploeg. Dus ook in de vakanties zijn er altijd kinderen om mee te spelen en leuke uitstapjes mee te maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

13 februari 2024

Valentijnsdag

Vandaag hebben we hartjes versierd met foamklei voor Valentijnsdag!

24 januari 2024

Pizza bakken

Vandaag hebben we lekkere pizzabroodjes gemaakt. Ook de leerkrachten mochten proeven. 'Hmm..'

19 januari 2024

Dotting

We hebben vandaag stenen en onderzetters versierd met dotting. Dit deden we door met houtenstokjes van verschillende diktes te dippen in verf om vervolgens stippen te zetten.

Een team van enthousiaste medewerkers

Mirjan

pedagogisch medewerker

Irene

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Elke dag een nieuwe uitdaging, daar houden we van op bso De Markies. Zo denken de kinderen er zelf ook over. Daarom bedenken we samen wat we doen en ondernemen. En er valt nogal wat te ontdekken in en om onze bso. Onze locatie ligt midden in het groen en we zitten in basisschool De Marke.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines