Kinderdagverblijf De Meidoorn - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Meidoorn

Het is ons kent ons in De Meidoorn. We zijn kleinschalig en dat geeft grootse gezelligheid. De kinderen van het kinderdagverblijf, de bso en de peuterspeelzaal spelen dan ook samen wanneer ‘t kan.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

De Meidoorn 16-12
7958 NB, Koekange

Op deze locatie vind je ook:

Leuke activiteit op 5 juni voor jou en je kind! Kom je ook langs?

Heb je zin in een leuke muzikale ochtend met je kind (tot 4 jaar)? Onze consulent Muziek organiseert een interactieve activiteit voor jou en je kind. Aan de hand van een boek en muziek gaan we een gezellig uurtje beleven op woensdag 5 juni, van 10.00-11.00 uur. Iedereen is welkom, je hoeft geen klant bij Doomijn te zijn. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen en neem gerust een vriend of vriendin mee. Tot dan!

Leren van de groten, zorgen voor de kleintjes

Zo gaat het elke dag binnen onze opvang. En dat maakt het heel gezellig. Nóg leuker maken we het met verassende thema’s, ook nog eens leerzaam! Bladeren verzamelen als we het over de herfst hebben, bij ‘Verkeer’ tellen we auto’s en bij ‘Welkom’ komen zelfs ouders en opa’s en oma’s op bezoek. Kinderboekenweek en Sinterklaas laten we natuurlijk ook niet voorbijgaan. Maar het liefst zijn we buiten. Om te graven in de zandbak, te glijden en te schommelen. Of voor een heerlijke wandeling naar de geitjes, de supermarkt of de speeltuin midden in het dorp.

Zo gaan we elke dag op verkenning. Binnen onze opvang, maar ook daarbuiten, bij andere opvanglocaties bijvoorbeeld of bij het dreumesuurtje in de bibliotheek of gymmen.  Spelend en lerend de wereld in!

Ongeremd spelen en ongestoord leren, daar hechten wij veel waarde aan. Daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 juni 2024

Thema: verkeer

We werken nu aan het thema verkeer. Dus dan moeten we samen even naar de trein kijken!

31 mei 2024

Thema: verkeer

Wat is er nou leuker dan verven? Lekker kliederen natuurlijk! Vandaag hebben we geverfd (gekliederd) met auto’s. Welke kant gaat de auto op? We maken een mooi spoor met de wielen van de auto’s!

15 februari 2024

Thema: eten en drinken

Voor dit thema hebben de kinderen een watermeloen geverfd. En we hebben met onze voeten een appel gestempeld.

Een team van enthousiaste medewerkers

Judith

pedagogisch medewerker

Eline

pedagogisch medewerker

Christa

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Marieke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,36
41 weken € 11,46
Extra opvang op factuur € 11,77

Blogs & magazines