Kinderdagverblijf De Meidoorn

Het is ons kent ons in De Meidoorn. We zijn kleinschalig en dat geeft grootse gezelligheid. In onze nieuwe locatie, pas 5 jaar oud dus lekker fris, lopen we graag even bij elkaar binnen. De kinderen van het kinderdagverblijf, de bso en de peuterspeelzaal spelen dan ook samen wanneer ‘t kan.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

De Meidoorn 16-12
7958 NB, Koekange

Op deze locatie vind je ook:

Leren van de groten, zorgen voor de kleintjes

Zo gaat het elke dag binnen onze opvang. En dat maakt het heel gezellig. Nóg leuker maken we het met verassende thema’s, ook nog eens leerzaam! Bladeren verzamelen als we het over de herfst hebben, bij ‘Verkeer’ tellen we auto’s en bij ‘Welkom’ komen zelfs ouders en opa’s en oma’s op bezoek. Kinderboekenweek en Sinterklaas laten we natuurlijk ook niet voorbijgaan. Maar het liefst zijn we buiten. Om de moestuin te ontdekken, te graven in de zandbak, te glijden en te schommelen. Of voor een heerlijke wandeling naar de geitjes, de supermarkt of de speeltuin midden in het dorp.

Zo gaan we elke dag op verkenning. Binnen onze opvang, maar ook daarbuiten, bij andere opvanglocaties bijvoorbeeld of bij het dreumesuurtje in de bibliotheek.  Spelend en lerend de wereld in!

Ongeremd spelen en ongestoord leren, daar hechten wij veel waarde aan. Daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Een team van enthousiaste medewerkers

Judith Noorman

pedagogisch medewerker

Eline Gritter

pedagogisch medewerker

Linda Tips

pedagogisch medewerker

Gea Braschi

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf de Wolden 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 8,74
41 weken € 9,66
Flexibele/incidentele opvang € 9,92

Blog & magazines