Buitenschoolse opvang De Meidoorn - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Meidoorn

Alles kan en niets is te gek. Zo denken wij erover op onze bso. Natuurlijk houden we rekening met elkaar en staat plezier voorop. Daar zorgen we voor, met elkaar. Want samen doen en samen spelen, dat is ons motto.

Openingstijden

Maandag einde schooltijd - 18:15 uur
Dinsdag einde schooltijd - 18:15 uur
Woensdag einde schooltijd - 18:15 uur
Donderdag einde schooltijd - 18:15 uur
Vrijdag einde schooltijd - 18:15 uur
Schoolvrije dag 07:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

De Meidoorn 16-12
7958 NB, Koekange

Op deze locatie vind je ook:

Elke dag leuk, elke dag anders

In onze kleinschalige locatie gaan we voor grootschalig plezier. Daarbij beslissen de kinderen zelf wat ze doen. Dat vinden wij heel logisch, het is immers hun eigen vrije tijd. Tijd voor ontspanning en gezelligheid dus. Een potje voetballen of lummelen en ezelen op het plein. Elke twee maanden ‘vergaderen’ we samen over de plannen voor de komende tijd. Luisteren naar elkaar en beslissen met elkaar dus. Zo maken we het elke dag leuk en anders.

Natuurlijk inspireren we de kinderen ook. Met thema’s uit het leven en onderwerpen uit de wereld. Daar steken ze ook nog eens wat van op. Leren en plezier maken, gaan prima hand in hand. Oók na schooltijd. We zeiden het al: geen dag is hetzelfde bij bso De Meidoorn. Daar worden kinderen blij van!

Blije gezichten dus, vooral omdat ze zoveel plezier hebben in hun eigen vrije tijd na school. Van die tijd mogen ze bij ons 100% genieten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder per kwartier je eigen eindtijd op contract vaststellen.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

22 mei 2024

Waterpret

Met het lekkere warme weer, spelen we graag op een verfrissende manier. Vandaag deden we een watergevecht met ballonnen. Na het gevecht nog even de ballonnen opzoeken en opruimen en daarna... lekker opdrogen in de zon.

20 mei 2024

Lekker knutselen

Vanmiddag tijdens de regenbuien zijn de kinderen lekker bezig geweest met papier, verf, lijm, stiften en plakband. Aan het einde van de rit lag de tafel lekker bezaaid met allemaal stiften, knutsels en verf.

5 maart 2024

Thema: eten en drinken

Vandaag zijn we samen met de peuters boodschappen gaan doen. Aan de hand van kaartjes zijn we de boodschappen gaan zoeken.

Een team van enthousiaste medewerkers

Christa

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Iris

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines