Buitenschoolse opvang De Meidoorn - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Meidoorn

Alles kan en niets is te gek. Zo denken wij erover op onze bso. Natuurlijk houden we rekening met elkaar en staat plezier voorop. Daar zorgen we voor, met elkaar. Want samen doen en samen spelen, dat is ons motto.

Openingstijden

Maandag einde schooltijd - 18:15 uur
Dinsdag einde schooltijd - 18:15 uur
Woensdag einde schooltijd - 18:15 uur
Donderdag einde schooltijd - 18:15 uur
Vrijdag einde schooltijd - 18:15 uur
Schoolvrije dag 07:30 - 18:15 uur
Vakantiedag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

De Meidoorn 16-12
7958 NB, Koekange

Op deze locatie vind je ook:

Elke dag leuk, elke dag anders

In onze kleinschalige locatie gaan we voor grootschalig plezier. Daarbij beslissen de kinderen zelf wat ze doen. Dat vinden wij heel logisch, het is immers hun eigen vrije tijd. Tijd voor ontspanning en gezelligheid dus. Een potje voetballen of lummelen en ezelen op het plein. Elke twee maanden ‘vergaderen’ we samen over de plannen voor de komende tijd. Luisteren naar elkaar en beslissen met elkaar dus. Zo maken we het elke dag leuk en anders.

Natuurlijk inspireren we de kinderen ook. Met thema’s uit het leven en onderwerpen uit de wereld. Daar steken ze ook nog eens wat van op. Leren en plezier maken, gaan prima hand in hand. Oók na schooltijd. We zeiden het al: geen dag is hetzelfde bij bso De Meidoorn. Daar worden kinderen blij van!

Blije gezichten dus, vooral omdat ze zoveel plezier hebben in hun eigen vrije tijd na school. Van die tijd mogen ze bij ons 100% genieten. Daarom werken we met een vast haalmoment tussen 17.00 uur – 18.15 uur. In dit haalmoment zijn we zo flexibel mogelijk en kun je als ouder per kwartier je eigen eindtijd op contract vaststellen.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

24 februari 2023

Carnaval

De kinderen hebben zelf een masker ontworpen en gemaakt. 'Wat zijn ze mooi geworden hé?'

9 december 2022

Kerst voor de deur

'Kerst staat voor de deur! Dit betekent dat het weer tijd is om het lokaal te versieren en de lichtjes op te hangen. De kinderen hebben vandaag de kerstboom versierd met slingers, ballen en oh ja, niet vergeten.. de lichtjes! Wat is hij mooi geworden!'

4 juli 2022

Modderdag

Afgelopen donderdag was het modderdag. De kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang, hebben heerlijk met de modder gespeeld. De zandbak leek wel een zwembad!

Een team van enthousiaste medewerkers

Christa

pedagogisch medewerker

Lisa

pedagogisch medewerker

Gea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines