Peuterspeelzaal De Meidoorn - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal De Meidoorn

Zingen, spelen, spelletjes doen en kletsen over alles wat de wereld bijzonder en spannend maakt. Dat doen we hier elke dag. Met elkaar natuurlijk, want dat maakt het zo gezellig. Onze kleinschalige locatie is dan ook een heerlijk thuis voor grootschalig plezier.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

De Meidoorn 16-12
7958 NB, Koekange

Op deze locatie vind je ook:

Dikke pret en groot plezier

Als het even kan spelen alle kinderen, ook van de bso en het kdv samen in de grote hal. Een open ruimte waar ze naar hartelust kunnen rennen en vliegen. Even rustig in één van de vele knusse hoekjes, dat kan en mag natuurlijk ook. Maar daarna komen we weer in beweging. Samen gymmen en dansen of lekker aan de knutsel. Inspiratie genoeg, want we hebben altijd leuke thema’s. Van Jij en ik tot Verkeer, van Kunst tot Dieren. Daarbij staat de beleving voorop. Dus we gaan vaak naar buiten. Af en toe naar de dierenboerderij of de speeltuin en elke dag naar onze eigen speelplaats. Kastelen bouwen in de zandbak, schommelen, glijden en rijden op tractors. Het kan hier allemaal.

Al die pret delen de kinderen graag. Met elkaar én met de ouders. Die zijn meer dan welkom om eens een ochtend mee te doen. Super gezellig! We maken het hier fijn voor iedereen. Het hele jaar door.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

6 maart 2024

Thema: eten en drinken

Vandaag hebben we samen met de peuters boodschappen gedaan. Aan de hand van kaartjes zijn we de boodschappen gaan zoeken.

4 maart 2024

Frozenpuzzel

De 2 meiden van 3 jaar hadden wat meer uitdaging nodig met puzzelen. Dus dan pakken we een 6+ puzzel erbij!

1 februari 2024

Voorstelling ‘Help! Een verrassing!’

Vanochtend zijn wij met de peuters naar een voorstelling in Ruinerwold geweest!

Een team van enthousiaste medewerkers

Wietje

pedagogisch medewerker

Elly

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal de Wolden 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,81

Blogs & magazines