Kinderdagverblijf Rijnlaan

Wij zijn een kleine groep met grote gezelligheid. De wijk AA-Landen omringt ons met al haar groen en mogelijkheden. Dat betekent de leukste activiteiten en de spannendste uitdagingen voor alle kinderen. Ons team maakt elke dag even leerrijk en bijzonder.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Ontdekken en doen, midden in het groen!

Ons kinderdagverblijf zit op een superfijne locatie. We zijn gevestigd in basisschool De Werkschuit én we worden omringd door een heerlijk groene omgeving. Gezelligheid in het groen dus. Dat begint al op ons grote speelplein. Hier is alle ruimte om te fietsen, te rennen of te hinkelen. Hebben we zin om op ontdekking te gaan dan gaan we onze natuurlijk tuin in. Klauteren op de heuvel of door de kruiptunnel, verstoppertje in de struiken… Reuze spannend! Modderige knietjes en handjes? Dat mag hier gewoon, want dat maakt het alleen maar leuker!

 

Van groen krijgen we nooit genoeg. Daarom trekken we er samen op uit, naar de kinderboerderij of het park.  Natuurlijk vermaken we ons binnen ook! Poppen, een keukentje, bouw- en knutselmaterialen… alles is er. Even rustig puzzelen of lezen op de bank, dat kan natuurlijk ook. Oh, hadden we al verteld over de thema’s waarmee we de wereld beetje bij beetje ontdekken? Kleuren en vormen, ziek zijn, beroepen en natuurlijk de seizoenen. Leuk en leerzaam, daar houden we van.

Samen spelen en samen groeien, daar gaat het om op ons kinderdagverblijf. Onze vaste leidsters maken er elke dag iets gezelligs en vrolijks van. Kom je snel eens kijken?

Een team van enthousiaste medewerkers

Nour Hanna

pedagogisch medewerker

Lisa Lugtenberg

pedagogisch medewerker

Anoeshka Koopman

pedagogisch medewerker

Sandra Pit

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,03
41 weken € 9,95
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,21
Incidentele opvang € 10,21

Blog & magazines