Kinderdagverblijf Rijnlaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Rijnlaan

Wij zijn een kleine groep met grote gezelligheid. De wijk AA-Landen omringt ons met al haar groen en mogelijkheden. Dat betekent de leukste activiteiten en de spannendste uitdagingen voor alle kinderen. Ons team maakt elke dag even leerrijk en bijzonder.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Ontdekken en doen, midden in het groen!

Ons kinderdagverblijf zit op een superfijne locatie. We zijn gevestigd in basisschool De Werkschuit én we worden omringd door een heerlijk groene omgeving. Gezelligheid in het groen dus. Dat begint al op ons grote speelplein. Hier is alle ruimte om te fietsen, te rennen of te hinkelen. Hebben we zin om op ontdekking te gaan dan gaan we onze natuurlijk tuin in. Klauteren op de heuvel of door de kruiptunnel, verstoppertje in de struiken… Reuze spannend! Modderige knietjes en handjes? Dat mag hier gewoon, want dat maakt het alleen maar leuker!

 

Van groen krijgen we nooit genoeg. Daarom trekken we er samen op uit, naar de kinderboerderij of het park.  Natuurlijk vermaken we ons binnen ook! Poppen, een keukentje, bouw- en knutselmaterialen… alles is er. Even rustig puzzelen of lezen op de bank, dat kan natuurlijk ook. Oh, hadden we al verteld over de thema’s waarmee we de wereld beetje bij beetje ontdekken? Kleuren en vormen, ziek zijn, beroepen en natuurlijk de seizoenen. Leuk en leerzaam, daar houden we van.

Samen spelen en samen groeien, daar gaat het om op ons kinderdagverblijf. Onze vaste leidsters maken er elke dag iets gezelligs en vrolijks van. Kom je snel eens kijken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

18 oktober 2023

Thema herfst: sensomotorisch spelen

Bij ons spelen de kinderen met sensomotorisch materiaal. Met onze herfstbak hebben de kinderen oneindig veel speelplezier. Een leuke herfstactiviteit!

23 november 2021

De verwonderhut

Vanmorgen is de Verwonderhut bij ons op locatie langs geweest. De kinderen konden een kijkje nemen in de verwonderhut en zich laten verwonderen door alle leuke spelmaterialen.

11 november 2021

Herfst

Verven met herfstkleuren. :)

Een team van enthousiaste medewerkers

Danielle

pedagogisch medewerker

Anoeshka

pedagogisch medewerker

Elly

manager

Joëlle

pedagogisch medewerker

Kasia

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 10,71
41 weken € 11,80
Extra opvang op factuur € 12,11

Blogs & magazines