Peuterspeelzaal Rijnlaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Rijnlaan

Spelen en groeien in een groene omgeving, dat is toch super fijn! Het kan in onze peuteropvang. We zitten in intergraal kindcentrum ‘De Werkschuit‘. We zijn gevestigd in de groenste wijk van Zwolle, de Aa-landen, en daarmee zijn we omringd met veel leuke en spannende plekken om samen de wereld te ontdekken.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag 08:30 - 17:15 uur
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur
Op woensdag is deze locatie tussen 12:30 en 13:15 gesloten.

Van alles te doen in het groen!

Een groot grasveld om heerlijk in te rollen, een speelplein om op te fietsen of te hinkelen en een zandbak om torenhoge kastelen te bouwen. De kinderen zijn enorm graag buiten, dat begrijp je. Onze natuurlijke tuin maakt het nog spannender, met een heuvel, een kruiptunnel en struiken om in te verstoppen. Vieze handjes mogen! En willen we nog meer groen, dan zijn we zo bij de kinderboerderij of het park. Overigens is er binnen ook veel te beleven. We spelen met auto’s en poppen, knutselen en puzzelen of relaxen even in de rusthoek. Met thema’s als Groot en klein, Ziek zijn, Wonen en Water halen we de wereld heel dichtbij. Leuk en leerzaam!

Samen spelen en samen groeien, daar gaat het om in onze peuteropvang. Onze vaste leidsters maken er elke dag iets bijzonders en vrolijks van. Het hele jaar door! Wist je dat we ook een VE peuteropvang zijn? Voorschoolse educatie (VE) is een programma dat erop gericht is om onderwijs- of ontwikkelingsachterstand bij jonge kinderen van circa 2 tot 6 jaar te verminderen. Hierdoor kunnen deze kinderen een betere start maken aan het begin van de basisschool. Dat kan een positief effect hebben op hun verdere schoolloopbaan.

Een team van enthousiaste medewerkers

Marisca

pedagogisch medewerker

Irene

pedagogisch medewerker

Sandra

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,40

Blog & magazines