Buitenschoolse opvang Rijnlaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Rijnlaan

Even school vergeten, het mag best. In onze bso gaan we voor ontspanning en plezier. Lekker relaxed en elke dag anders, daar zorgen onze pedagogisch medewerkers wel voor. De groene omgeving van de Aa-landen heeft elke dag weer iets anders in petto. Op ontdekking dus!

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Wij bieden elke dag voorschoolse opvang (vso) aan van 07.30 - 08.30 uur. Ook hebben wij centrale vakantieopvang (cvo).

Altijd iets leuks, iedere dag en elk seizoen!

Samen met basisschool de Werkschuit, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal hebben we het reuze fijn in ons integraal kindcentrum. Eigenlijk is hier ieder moment wel wat te beleven. En gezelligheid is er altijd. Kinderen vermaken zich hier, dát is zeker.

We knutselen en lezen, dansen en zingen, picknicken in het gras, zwieren en zwaaien op de speelplaats en genieten van onze natuurlijke tuin. Willen we verder de wereld in dan doen we dat. De wijk is groot en groen en nodigt echt uit om ontdekt te worden. Samen de natuur in, naar de kinderboerderij of het park. Of naar de speeltuin, dat kan ook. Net als de wensen en ideeën van de kinderen is bij ons geen dag hetzelfde!

De groep die bij je past

De wereld is groter dan het klaslokaal. Kinderen krijgen alle ruimte om alles zelf te ontdekken en te ervaren. Natuurlijk houden we rekening met interesses en leeftijd. Daarom hebben we drie gezellige groepen!

Groep Boei en Kombuis  is er voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Eigenlijk zijn we twee groepen, maar we doen zoveel samen dat het soms voelt als één. Zó gezellig! We zoeken elkaar dus veel op. Dat doen we binnen én buiten. We hebben hier een heerlijke buitenruimte, we zijn gek op groen dus we hebben ook veel activeiten in en met de natuur. Oh ja, de groep Kombuis heet niet zomaar Kombuis: we hebben een keuken waar we samen bakken, koken én smullen!

Groep Kajuit is voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Een fijne plek op het plein van De Werkschuit. Met de eigen kindercaravan staan we midden in de buitenlucht. Dat is nog eens ontspannen! Met leuke thema’s steken we ook nog eens wat op. Over de natuur én over alles wat de kinderen zelf aandragen. Leren met en van elkaar dus.

Groep ‘t Kraaiennest is er voor kinderen vanaf 8 jaar. Vervelen bestaat hier niet. We hebben een superfijne binnenruimte waar gespeeld, gelachen en gechilld mag worden. Ook buiten is genoeg te doen. Op ‘t bosrijke schoolplein bijvoorbeeld of op de twee voetbalvelden. En wat te denken van onze eigen boot! Een heerlijke plek om te groeien, spelen en genieten.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 maart 2024

De koningin huilt

Dinsdag hebben wij, ter afsluiting van ons thema: ''Theater”, een voorstelling gegeven voor de ouders van onze beide kleutergroepen. De kinderen hebben super goed hun best gedaan!

12 maart 2024

Volleybal

Sinds kort hebben we een volleybalnet. Deze moesten we natuurlijk samen even uitproberen! Het was een groot succes!

8 maart 2024

Relax

Onze kinderen chillen heerlijk op de nieuwe speelbank!

Een team van enthousiaste medewerkers

Marloes

pedagogisch medewerker

Marisca

pedagogisch medewerker

Marcella

pedagogisch medewerker

Ruben

pedagogisch medewerker

Karin

pedagogisch medewerker

Jaleesa

pedagogisch medewerker

Elly

manager

Gwendolyn

pedagogisch medewerker

Bo

pedagogisch medewerker

Kasia

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines