Daniëlla Snijders - Consulent Muziek - Doomijn | Kinderopvang

Daniëlla Snijders – Consulent Muziek

‘Kom erbij, kom erbij. Het is hier leuk voor jou en mij!’ Met een aanstekelijk riedeltje op haar ukelele verwelkomt Consulent Muziek Daniëlla je bij haar activiteit. In alle regio’s waar Doomijn werkt, kom je Daniëlla tegen. Op de locaties, of bijvoorbeeld de bibliotheek, en altijd met haar tas vol instrumenten, linten en andere attributen om van iedere activiteit een feestje te maken. Als Consulent Muziek bij Doomijn biedt Daniëlla nét dat beetje extra!

Dit is Daniëlla

In drie woorden ben ik…
fantasierijk, verbindend, enthousiast

Wat ik doe is…
het aanbieden van thema-gebonden muziekactiviteiten om samen veel plezier te beleven, waardoor op speelse wijze de totale ontwikkeling van kinderen aangesproken wordt. Ik zorg voor (digitaal) materiaal op maat, zoals liedjes, spelvormen en lesbrieven en geef pedagogisch medewerkers het goede voorbeeld voor het zélf uitvoeren van kleine muzikale activiteiten.

Ik bezorg voor kinderen een leuke dag door…
mijn activiteiten heel goed voor te bereiden, zodat ik tijdens de uitvoering makkelijk kan improviseren en meebewegen met de groep. Ik geef kinderen de ruimte: ‘ik zie en hoor je, wat je doet is oké’, en probeer achter het gedrag van een kind te kijken: ‘wat vraag je eigenlijk van mij?’.

Het leukst aan mijn werk vind ik…
de afwisseling, zelfstandigheid, de grote ruimte om nieuwe producten te ontwikkelen en uit te voeren en het ‘op maat’ uitdenken en aanbieden van activiteiten. De blije gezichten van jong én oud en in een halfuur heel veel verbinding tot stand kunnen brengen. Ik kan enorm veel van mijn creativiteit kwijt in het werk.

Contact

Heb je een vraag of wil je graag samenwerken? Ik kom graag met je in contact! Bel mij op 06 - 811 41 768 of klik op de knop om mij een e-mail te sturen.

E-mail Daniëlla
boom beer

Babyconcert

In samenwerking met Hedon Zwolle verzorgt Daniëlla regelmatig babyconcerten. Hier beleef je sámen met je kind van heel dichtbij, muziek, instrumenten en materialen. Niet passief, maar gericht op interactie. Samen zingen, kiekeboe spelen, rinkelen met belletjes…. Even niet bezig zijn met slapeloze nachten, maar met elkaar genieten van een muzikaal warm bad!