Buitenschoolse opvang Archives - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

  • {{suggestie.string}}
Selecteer types

Kinderen zijn nieuwsgierig, dat gaat door nadat de schoolbel gaat. Na een schooldag gaan ze graag verder op ontdekking. Dat kan in de groene buitenruimtes en veelzijdige binnenruimtes van onze buitenschoolse opvang! Er zijn volop natuurlijke materialen en echte voorwerpen: dat betekent eindeloos spelen, onderzoeken en verwonderen.

Voorschoolse en naschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang (bso) van Doomijn zijn we er voor iedereen van 4 tot 13 jaar. Jouw kind kan na én soms al voor schooltijd terecht op de bso. Je vindt onze opvang vaak in de school zelf, en anders halen we de kinderen gewoon op bij verschillende scholen! Tijdens schoolvakanties bieden we centrale vakantieopvang (cvo), met een speciaal vakantieprogramma waarbij verschillende locaties geopend blijven of zijn samengevoegd met een locatie in de buurt. Op Camping Doomijn organiseren we ieder jaar de leukste activiteiten voor dat échte vakantiegevoel.

Werkwijze

Ontwikkeling gaat vanzelf

Opgroeien en leren doen kinderen thuis en op school, maar ook zéker op de buitenschoolse opvang. Onze buitenruimtes en ateliers zijn zo ingericht dat jouw kind zich vanuit verwondering vanzelf verder ontwikkelt. Wij zorgen voor veel ruimte en groen, en een heleboel ‘echte’ materialen die oneindig veel spelmogelijkheden bieden. Zo is de buitenschoolse opvang dé plek voor ontspanning en om te spelen, want dat is de hoogste vorm van onderzoek. Zo gaat ontwikkelen vanzelf. Na schooltijd naar de bso? Onmisbaar, als je het ons vraagt!

Binnen of buiten, samen of alleen

Sommige kinderen houden van bewegen, anderen trekken het liefst de natuur in of zijn graag met toneel en kunst bezig. Bij Doomijn begrijpen we dat. We bieden jouw kind alle ruimte om samen te spelen en van anderen te leren, of juist even tijd voor zichzelf te hebben. Jouw kind heeft bij Doomijn de tijd van z’n leven, en jij de handen even vrij. We verwonderen ons samen met jou over wat je kind allemaal kan en leert.

Maak je eigen dag

Op de bso bieden we uitdagende activiteiten, die je ergens anders niet zo snel kunt doen. Jouw kind maakt bij ons z’n eigen dag, dus samen met hem of haar zoeken we toffe workshops uit en bedenken we allerlei andere verrassende plannen. De pedagogisch medewerkers worden hierin ondersteund door onze activiteitenconsulenten. We werken samen in een boeiend netwerk van scholen, verenigingen, organisaties en specialisten. Zo staan kinderen altijd midden in de samenleving. Daar hebben ze nu én later wat aan.

Welke locatie past bij jou?

Van Groningen tot Apeldoorn, in dorp of stad, bij villa of boerderij: er is altijd wel een Doomijn-locatie bij jou in de buurt. We hebben zelfs sport bso’s en locaties bij de scouting of het zwembad! Benieuwd welke buitenschoolse opvang bij jou en je kind past?