Peuterspeelzaal Archives - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal

  • {{suggestie.string}}
Selecteer types

Kinderen houden van een uitdaging en die krijgen ze elke dag bij ons op de peuteropvang. Hier hebben ze de ruimte om alles zelf te ontdekken en uit te vinden. Onder toeziend oog van onze betrokken medewerkers en in een veilige en gezellige sfeer. Dat zien wij als de mooiste voorbereiding voor later.

Welkom op de peuterspeelzaal!

Verwonderen, spelen en ontwikkelen. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Dat doen de peuters dan ook op de peuteropvang, want naast een vertrouwde omgeving vinden kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar bij ons vooral plezier. Ze ontdekken elke dag een nieuw stukje van de wereld door samen te spelen, te delen en te leren. Daar groeien ze van.

Samen spelen, samen groeien

Kinderen wennen snel bij Doomijn. Met een vaste stamgroep, vaste medewerkers en een vast dagritme voelen ze zich helemaal thuis op de peuterspeelzaal. Dat geeft jou de rust om je kind aan ons toe te vertrouwen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden je kind met zorg en aandacht. Zoveel als nodig is, en vaak nog iets meer. Samen maken we de wereld steeds een stukje groter. Dat doen we met de leukste en spannendste activiteiten en met gerichte methodes om ervaring op te doen met sociale vaardigheden, taal, voorbereidend rekenen en motoriek. Spelend leren en verkennen als goede voorbereiding op de basisschool en een doorlopende lijn in leren en groeien!

VVE-peuteropvang

Waar nodig stimuleren we kinderen een beetje extra, bijvoorbeeld op onze vve-peuteropvang (vroeg- en voorschoolse educatie), en op een manier die past bij  jouw kind. Heeft jouw kind een indicatie voor extra begeleiding in de vorm van vve? Dan mag hij of zij twee extra dagdelen naar de peuteropvang op een van onze vve-locaties komen. De kosten voor de ve-dagdelen worden in veel gevallen door de gemeente vergoed.

Tijd voor iedereen

Hoewel je natuurlijk het liefst elk moment bij je kind zou zijn, is het ook weleens fijn om tijd voor jezelf te hebben. Omdat ook jóuw wereld groter is. Een paar ochtenden peuteropvang geven jou de tijd en ruimte om te doen wat je wilt, of moet doen. Daarvoor is Doomijn er ook.

Welke locatie past bij jou?

Van Meppel tot Apeldoorn, in dorp of stad: er is altijd wel een Doomijn-locatie bij jou in de buurt. Benieuwd welke peuterspeelzaal bij jou en je kind past?