Stage bij Doomijn - Doomijn | Kinderopvang

Stage bij Doomijn

Kom stage lopen bij Doomijn en laat je verwonderen door ons mooie vak! Als stagiair(e) ondersteun je de pedagogisch medewerkers en doe je werkervaring op.

Wil jij stagelopen in de kinderopvang? Hieronder lees je welke stages wij aanbieden.

Aanmelden

BOL-stage

Als jij een BOL-opleiding volgt, ondersteun je tijdens jouw stage de pedagogisch medewerkers. Hierbij kun je denken aan het helpen bij activiteiten, het leiden van een dag op de groep tot aan het schrijven van een plan van aanpak. Dit is afhankelijk van welk niveau je volgt en in welk leerjaar je zit. Twee keer per jaar bekijken we hoeveel stageplaatsen er beschikbaar zijn en op welke locaties. Wil je stagelopen vanaf januari of februari? Dan verwerken we jouw aanvraag tussen december en februari. Wil je stagelopen na de zomervakantie? Dan verwerken we jouw aanvraag tussen mei en augustus.

Aanmelden

BBL-stage

Tijdens een BBL-traject combineer je werken en leren. Als je een BBL-traject wilt volgen bij Doomijn, is het belangrijk dat je staat ingeschreven voor een mbo-opleiding. Als je start, ga je een aantal dagen in de week aan het werk bij Doomijn. Je werkt minimaal 16 uur per week op een buitenschoolse opvang óf minimaal 20 uur op een kinderdagverblijf of peuteropvang. Dit is afhankelijk van de plekken die wij beschikbaar hebben.

Zoek jij een BBL-stageplek? Ieder jaar in april bekijken we hoeveel BBL-plekken we beschikbaar hebben. Als er plek is, vind je dit terug op onze vacaturepagina.

Bekijk de vacatures

Hbo-stage

Volg jij een hbo-opleiding Pedagogisch Management Kind Educatie, social work of een andere gerelateerde opleiding? Kom dan stagelopen bij Doomijn! Afhankelijk van jouw opleiding en leerdoelen bekijken we wat je gaat doen. Wil je weten of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan een reactie achter via onderstaande knop.

Aanmelden

Doomijnklas

Volg de BOL-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker bij Doomijn! Je volgt de opleiding op een locatie van Doomijn in Zwolle en krijgt les van docenten van Deltion.

Lees meer

Stagebegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij na een stagedag bij Doomijn vol verwondering naar huis gaat. Daarom stimuleren we je om te blijven leren en ontdekken, dagen we je uit en zorgen we voor een fijne leeromgeving. Daar hoort een professionele stagebegeleider bij. Iemand waarmee je regelmatig gesprekken voert over hoe het gaat en wat je graag wil leren, en die voor je klaarstaat als je vragen of behoefte hebt aan een luisterend oor.

Stagevergoeding

Als je stageloopt bij Doomijn, ontvang je onder bepaalde voorwaarden een stagevergoeding. Wat dit voor jou betekent, kun je terugvinden in de CAO Kinderopvang.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar: