Stage bij Doomijn - Doomijn | Kinderopvang

Stage bij Doomijn

Kom stage lopen bij Doomijn en laat je verwonderen door ons mooie vak! Als stagiair(e) ondersteun je de pedagogisch medewerkers en doe je werkervaring op.

Wil jij stagelopen in de kinderopvang? Hieronder lees je welke stages wij aanbieden.

Aanmeldformulier

BOL-stage

Als jij een BOL-opleiding volgt, ondersteun je tijdens jouw stage de pedagogisch medewerkers. Hierbij kun je denken aan het helpen bij activiteiten, het leiden van een dag op de groep tot aan het schrijven van een plan van aanpak. Dit is afhankelijk van welk niveau je volgt en in welk leerjaar je zit. Twee keer per jaar bekijken we hoeveel stageplaatsen er beschikbaar zijn en op welke locaties. Wil je stagelopen vanaf februari? Dan moet jouw aanmeldformulier in november binnen zijn. Wil je stagelopen na de zomervakantie? Dan moet jouw aanmeldformulier in mei binnen zijn.

Aanmeldformulier

Hbo-stage

Volg jij een hbo-opleiding Pedagogisch Management Kind Educatie, social work of een andere gerelateerde opleiding? Kom dan stagelopen bij Doomijn! Afhankelijk van jouw opleiding en leerdoelen bekijken we wat je gaat doen. Wil je weten of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Laat van je horen via onderstaande knop, of stuur voor meer informatie eerst een mailtje naar stage@doomijn.nl.

Aanmeldformulier

Doomijnklas

Volg jij de opleiding mbo Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker? En leer jij liever in de praktijk dan in de schoolbanken? Dan is de Doomijnklas in samenwerking met Deltion College iets voor jou! Je volgt de opleiding op een locatie van Doomijn in Zwolle, waar de docenten jou ook les geven.

Lees meer

Stagebegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij na een stagedag bij Doomijn vol verwondering naar huis gaat. Daarom stimuleren we je om te blijven leren en ontdekken, dagen we je uit en zorgen we voor een fijne leeromgeving. Daar hoort een professionele stagebegeleider bij. Iemand waarmee je regelmatig gesprekken voert over hoe het gaat en wat je graag wil leren, en die voor je klaarstaat als je vragen of behoefte hebt aan een luisterend oor.

Stagevergoeding

Als je stageloopt bij Doomijn, ontvang je onder bepaalde voorwaarden een stagevergoeding. Wat dit voor jou betekent, kun je terugvinden in de CAO Kinderopvang. Voor hbo-studenten geldt dat de stagevergoeding wordt bepaald in overleg met de manager.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 038-750 8300 of mail naar stage@doomijn.nl.