Wij zien je! - Doomijn | Kinderopvang

Wij zien je!

Bij Doomijn kinderopvang beloven we: wij zien je! Wij zien jouw kind en zien jou als ouder. Samen met jou genieten wij van de ontwikkeling die jouw kind doormaakt en staan voor je klaar als het nodig is. We trekken samen op, want wij geloven dat jij als ouder onvervangbaar bent én dat kinderopvang onmisbaar is voor de ontwikkeling van een kind.

Welkom bij Doomijn

Kom binnen bij onze kinderopvang, waar het fijn en vertrouwd is. Hier zijn we groots in het kleine. Er is alle ruimte om je te verwonderen en te groeien van elke nieuwe ervaring. Maak herinneringen voor het leven!

Ga mee op ontdekking

Bij ons mag je kind aan huis zijn, om straks weer thuis te komen. Ga je mee op ontdekking in onze kinderwereld? Er is altijd een Doomijn-locatie bij jou in de buurt.

Bekijk onze locaties
boom beer

Samen met jou

Bij Doomijn lopen we samen op met jou als ouder. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat. Vol verwondering zijn we, over en met elkaar. Samen groeien we en leren steeds meer wat er nú echt toe doet. Want wat er ook speelt in jouw wereld, speel met ons mee!

Sluit jij je ook aan? Kom eens langs en ervaar zelf wat kinderopvang bij Doomijn kan doen!

Vraag een rondleiding aan

“Terwijl wij je alles over het leven leren, leer jij ons waar het leven om draait.”

Wij geloven in de kracht van spelen

Bij Doomijn mag je spelen zonder te presteren en kleuren zonder lijntjes. Want spelen is de hoogste vorm van onderzoek, volgens Einstein. We laten ons verrassen door de eigenheid en ideeën van ieder kind. We moedigen jouw kind aan: ga maar op onderzoek uit en laat je fantasie de vrije loop. Want door fouten te maken en vies te worden, leren ze zélf wat werkt. En wat niet. Wij zien wat jouw kind kan én nodig heeft, ook als het er niet om vraagt. Meer weten over onze werkwijze en de pedagogiek van Doomijn?

Zo werken wij