Doomijnklas - Doomijn | Kinderopvang

Doomijnklas

Ga jij graag met kinderen om én leer jij liever in de praktijk dan in de schoolbanken? Dan is de Doomijnklas iets voor jou! De Doomijnklas is een samenwerking tussen Doomijn en Deltion College. Je volgt de mbo-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker op een locatie van Doomijn en krijgt les van docenten van Deltion.

Aanmelden

Leren in de praktijk

In de Doomijnklas volg je de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker direct in de praktijk, een BOL-opleiding dus. Je maakt kennis met verschillende onderdelen binnen de kinderopvang: het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang. De meeste tijd breng je door op een locatie van Doomijn waar je aan de slag gaat met jouw leervragen. Daarnaast kom je vier keer per week samen met jouw docent en medestudenten voor theoretische opdrachten.

Op jouw eigen tempo

Je volgt de opleiding op jouw eigen tempo. Dat betekent dat afhankelijk van je vooropleiding(en) en werkervaring de opleiding 1 tot 3 jaar duurt. Starten kan wanneer jij dat wilt, het hele jaar door!

Open dag Deltion

Wil je weten of de Doomijnklas iets voor jou is? Kom dan naar één van de open dagen bij Deltion:

  • Vrijdag 17 maart: 18.00 – 20.30 uur
  • Vrijdag 23 juni: 18.00 – 20.30 uur

Zó ziet de studie eruit

Meer informatie over de opleiding vind je op de website van het Deltion College, zoals het vakkenpakket, de kosten en studiefinanciering.

naar Deltion
“Als student kan je zelf de koers bepalen in je opleiding en ben je helemaal vrij om jezelf te ontdekken en ontwikkelen in het werkveld. Indien nodig lopen wij als pedagogisch medewerkers mee, dit werkt erg prettig samen.”

Sanne (Pedagogisch Medewerker)

Dit krijg je nog meer:

  • Allerlei extra’s, zoals een training over de meldcode.
  • Stagevergoeding, zoals benoemd in het cao Kinderopvang.
  • Ons té gekke jaarlijkse personeelsfeest in Hedon.
  • Een leerzame praktijkomgeving waar volop ruimte is om je te verwonderen.
  • Ervaren en bevlogen collega’s waar je van kunt leren.

Aanmelden

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de Doomijnklas! Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, word je uitgenodigd voor een intakegesprek op Deltion. Word je toegelaten, dan mag je een dagje meelopen zodat je alvast kunt ervaren hoe het is bij de Doomijnklas.

Aanmelden