Buitenschoolse opvang het Grote Woud - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang het Grote Woud

Op bso Het Grote Woud kiezen kinderen wat ze doen en beleven. We zijn immers een bso, kinderen komen bij ons in hun eigen, vrije tijd. Die vullen we samen dus ook zo in: met alle vrijheid én met alle plezier.

 

Openingstijden

Maandag 14.15 - 18.15 uur
Dinsdag 14.15 - 18.15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14.15 - 18.15 uur
Vrijdag Gesloten
Op woensdag vangen wij de kinderen op bij Sterrenpret. Voorschoolse opvang is op alle dagen mogelijk van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Ravelijn 55
7325 NT , Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Maak hier je eigen avonturen!

We zitten op een superfijn plek, dat kunnen we ronduit zeggen. Onze bso is namelijk gevestigd in basisschool het Woudhuis. Hier hebben de kinderen alle gelegenheid en ruimte om te bewegen. In alle vrijheid, want dat vinden wij belangrijk. In onze huiselijke en gezellige groepsruimtes is plek voor iedereen. Zo spelen alle kinderen met vriendjes en vriendinnetjes. Dat wat we doen past bij hun leeftijd en bij wat ze leuk vinden.

Alles zit in de buurt!

Wat we doen, hangt af van de wensen en ideeën van de kinderen. Spelen op het aangrenzende grasveld? Zwieren en zwaaien in de speeltuin met een échte waterpomp? Of toch liever ravotten en voetballen op het Cruijf Court? Het kan allemaal, want alles ligt hier om de hoek. Vrij spelen en spelen in vrijheid, dat maakt onze bso zo’n fijne plek om te zijn.

Binnen spelen kan hier ook naar hartelust. Kunstelen of een boek lezen, even chillen en relaxen of juist bewegen en rennen in de gymzaal. Wat we hier ook doen en beleven, in bso Het Grote Woud maken we onze eigen avonturen. Kom langs en beleef ze samen met alle kinderen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

11 december 2023

Workshop techniek op de operatietafel

Wat een gave workshop! Van een stuk apparaat een nieuwe creatie maken. De kinderen waren er maar druk mee!

11 december 2023

Sinterklaas was bij Grote Woud

Wat een pret! Sint is langs geweest en heeft ons onwijs verwend!

10 september 2020

Deze week hebben we de 7 grootste bossen besproken om te stemmen voor een naam van de groepen. De namen zijn: Groep 1 (van de ingang) wordt de Sundarbans. Groep 2 (van de uitgang) wordt de Taiga.

Een team van enthousiaste medewerkers

Ria

pedagogisch medewerker

Mariska

pedagogisch medewerker

Marjolein

pedagogisch medewerker

Barbara

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines