Sport bso Sportlaan - Doomijn | Kinderopvang

Sport bso Sportlaan

Bewegen is groeien, sporten is plezier hebben. Dat is ons motto, hier op onze fijne sport bso aan de Sportlaan. Kinderen zijn hier zelf en samen volop in beweging. Daar hebben we alle ruimte voor in en rond onze bso bij de voetbalvelden van CSV’28 in Stadshagen.

Openingstijden

Maandag 14:30 - 18:15 uur
Dinsdag 14:30 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:30 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten

Samen sporten, samen genieten

Wat is het toch fijn om gezond en gezellig actief te zijn. De kinderen in onze bso laten het ons elke dag weten; we zien het aan de brede lach op hun gezichten. En aan de zweetdruppeltjes op hun voorhoofden. Samen in beweging, het kan op onze sport bso.
Sporten en bewegen pakken we hier goed en slim aan; we werken namelijk samen met korfbalclub CKV Sparta én SportService Zwolle, vanuit SSZ heeft buurtsportcoach Jeffrey de leiding over onze bso. Daarmee kun je rekenen op leuke én gezonde activiteiten. Superfijn dus, zeker als je net hebt stilgezeten in de schoolbanken…

Omdat onze locatie bij het sportpark zit, hebben we heel wat vierkante meters sportplezier voor handen: een grote ruimte binnen, kleedkamers voor meisjes en jongens én twee grote kunstgrasvelden. En natuurlijk alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen sporten.

Wat je kunt en wilt, daar gaat ‘t om!

Lekker in de buitenlucht, daar houden we van. We zeggen vaak: sportkleren aan en gaan met die banaan! Dat hoeven we geen twee keer te zeggen, want het is preciés waarom de kinderen zo graag bij ons zijn. En het fijne is, ieder kind kan en mag sporten op z’n eigen niveau. Wat je kunt en wat je wilt, daar gaat het om. En nu en dan een stapje verder als ‘t lukt, want ook dat hoort bij sporten.

Hockey? Ga je gang. Een potje voetbal? Ja hoor, ga het veld maar op. Tikkertje doen of een handstand oefenen? Het kan en het mag. Zo is er voor iedereen alle ruimte om lekker te bewegen en om met elkaar een fijne tijd te hebben in onze sport bso. Kom je snel een keertje kijken?

Een team van enthousiaste medewerkers

Karoline

manager

Jarno

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk, Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Handige downloads

Voor deze locatie zijn er geen downloads beschikbaar

Blogs & magazines