Buitenschoolse opvang Sportlaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sportlaan

Bso Sportlaan is ruim, groot en vooral heel kleurrijk. We zitten dan ook niet voor niets in Integraal Kindcentrum ‘Het Festival’. Een fijne en gezellige locatie waar altijd iets te beleven is. Daar zorgen we, natuurlijk samen met kinderen voor, want zij hebben altijd verrassende ideeën en leuke plannen.

Openingstijden

Maandag 14:40 - 18:15 uur
Dinsdag 14:40 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:40 - 18:15 uur
Vrijdag 12:30 - 18:15 uur

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Samen bedenken we de leukste activiteiten. Voor en door de kinderen, maar ook met partijen buiten onze opvang. We zijn bijvoorbeeld dikke vrienden met Sportservice Zwolle en we bewegen en sporten graag wanneer het kan. We kennen muziekdocenten en dansdocenten, en denk eens aan Jut met de Verwonderhut. Zij weten precies hoe je creativiteit de ruimte geeft. Zo geven we elke dag een spannende invulling. De oudere kinderen plannen hun eigen dagen, in overleg met elkaar. Daar leren en groeien ze enorm van. Ze koken een maaltijd of bakken een cake, ze gaan lekker buiten spelen of houden een spelletjesmiddag. En een keertje lekker lui zijn, wat rondhangen of een boekje lezen, dat mag natuurlijk ook.

Als rode draad hebben we door het hele jaar leerzame thema’s. Daarbij geven we extra aandacht aan bewegen en creativiteit én aan de dagelijkse omgang met elkaar. Zo maken en houden we het altijd leuk en vooral heel gezellig.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 september 2021

Lekker kliederen

Niets zo lekker als gewoon kliederen. Beetje scheerschuim en de kinderen hebben de grootste lol. Dat voelt zacht en glad!

8 april 2021

Voor onze eigen tuin zijn we groentes aan het kweken. Voor deze plantjes was het tijd om naar een grotere pot te verhuizen.

8 juni 2020

Bij de bso wassen wij zelfstandig af. We helpen elkaar en leren elkaar hoe dit moet.

Een team van enthousiaste medewerkers

Marieke

pedagogisch medewerker

Patricia

pedagogisch medewerker

Karin

pedagogisch medewerker

Ilona

pedagogisch medewerker

Magda

pedagogisch medewerker

Karoline

manager

Leoni

pedagogisch medewerker

Daphne

pedagogisch medewerker

Manou

pedagogisch medewerker

Jeffrey

pedagogisch medewerker

Justin

pedagogisch medewerker

Kimberley

Pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines