Buitenschoolse opvang Sportlaan - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Sportlaan

Bso Sportlaan is ruim, groot en vooral heel kleurrijk. We zitten dan ook niet voor niets in Integraal Kindcentrum ‘Het Festival’. Een fijne en gezellige locatie waar altijd iets te beleven is. Daar zorgen we, natuurlijk samen met kinderen voor, want zij hebben altijd verrassende ideeën en leuke plannen.

Openingstijden

Maandag 14:40 - 18:15 uur
Dinsdag 14:40 - 18:15 uur
Woensdag 12:30 - 18:15 uur
Donderdag 14:40 - 18:15 uur
Vrijdag 12:30 - 18:15 uur

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Samen bedenken we de leukste activiteiten. Voor en door de kinderen, maar ook met partijen buiten onze opvang. We zijn bijvoorbeeld dikke vrienden met Sportservice Zwolle en we bewegen en sporten graag wanneer het kan. We kennen muziekdocenten en dansdocenten, en denk eens aan Jut met de Verwonderhut. Zij weten precies hoe je creativiteit de ruimte geeft. Zo geven we elke dag een spannende invulling. De oudere kinderen plannen hun eigen dagen, in overleg met elkaar. Daar leren en groeien ze enorm van. Ze koken een maaltijd of bakken een cake, ze gaan lekker buiten spelen of houden een spelletjesmiddag. En een keertje lekker lui zijn, wat rondhangen of een boekje lezen, dat mag natuurlijk ook.

Als rode draad hebben we door het hele jaar leerzame thema’s. Daarbij geven we extra aandacht aan bewegen en creativiteit én aan de dagelijkse omgang met elkaar. Zo maken en houden we het altijd leuk en vooral heel gezellig.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

24 januari 2024

Winterpret!

We gaan sneeuwpop maken!

24 januari 2024

Winters kruidendrankje

We maken een heerlijk kruidendrankje, lekker warm!

18 september 2023

Herfst op de BSO

We komen al in de herfst sferen! Met onze duimen paddenstoelen maken!

Een team van enthousiaste medewerkers

Marieke

pedagogisch medewerker

Patricia

pedagogisch medewerker

Emjay

pedagogisch medewerker

Cheyenne

pedagogisch medewerker

Ilona

pedagogisch medewerker

Marjolein

pedagogisch medewerker

Magda

pedagogisch medewerker

Daphne

pedagogisch medewerker

Tamara

pedagogisch medewerker

Mirthe

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Manou

pedagogisch medewerker

Karoline

manager

Ruth

pedagogisch medewerker

Nathan

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines