Peuterspeelzaal Sportlaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Sportlaan

Wij zijn een gezellige en enorm kleurrijke VE-peuteropvang. We zitten namelijk in Integraal Kind Centrum (IKC) ‘Het Festival’ en dat betekent veel plezier! Met elkaar en met de kinderen van het kinderdagverblijf, de bso en de basisschool. Hier voelt ieder zich thuis én op z’n gemak.

Openingstijden

Maandag 8:30 - 12:30 uur
Dinsdag 8:30 - 12:30 uur
Woensdag 8:30 - 12:30 uur
Donderdag 8:30 - 12:30 uur
Vrijdag 8:30 - 12:30 uur

Helemaal jezelf zijn tussen alle gezelligheid

Onze eigen grote en lichte ruimte is helemaal voor onszelf. Een veilige en vertrouwde basis waar elke dag iets te ontdekken valt. Samen in de kring een spelletje doen, kliederen met verf aan de grote tafel of wijzer worden van leerzame thema’s zoals Mensen, Kunst, Kleur en Vorm. Natuurlijk is er ook tijd om even lekker in weg te kruipen in een hoekje met een puzzel of een boekje. Buiten is het misschien wel het spannendst. We hebben een enorm plein met een glijbaan en een zandbak. We werken trouwens met de ‘Kracht van 8’, deze wordt toegepast in het hele IKC. Een prachtige methode waarmee kinderen steeds een beetje meer over elkaar en over zichzelf leren. Een leerzame en vooral heel leuke voorbereiding op later!

Voorschoolse educatie (VE)

Kinderen vanaf 2,5 jaar met een (risico op een) onderwijsachterstand kunnen bij ons voorschoolse educatie volgen. Dit om onderwijsachterstanden te voorkomen, vroegtijdig op te sporen en aan te pakken. Bijvoorbeeld op het gebied van taal. Door voorschoolse educatie op onze peuteropvang kunnen deze kinderen een betere start maken op de basisschool. Met onze VE-methode leert ieder kind spelenderwijs wat zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken betekent. En dat in een vertrouwde, leuke en gezellige omgeving: bij peuteropvang Sportlaan!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 februari 2021

We zijn bezig met thema: 'wonen'. We hebben foto’s hangen van de huizen van de kinderen en samen kijken we wat we allemaal hebben in onze slaapkamer.

14 december 2020

De kinderen hebben kaarten gemaakt voor alle medewerkers van het Isala ziekenhuis. We sturen een aantal kaarten naar alle afdelingen van het ziekenhuis om ze een hart onder de riem te steken!

2 december 2020

Kliederen met de baard van Sinterklaas!

Een team van enthousiaste medewerkers

Miranda

pedagogisch medewerker

Karin

pedagogisch medewerker

Magda

pedagogisch medewerker

Marijn Dielissen-de Hoop

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines