Kinderdagverblijf Sportlaan - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Sportlaan

Samen groeien van baby tot jonge tiener. Het gebeurt in ons Integraal Kindcentrum. Onze kinderdag- en buitenschoolse opvang zijn gevestigd in integraal kindcentrum Het Festival. Daarmee hebben we werkelijk alles in huis om grenzeloos te groeien.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Ik ben uniek, ik ben mezelf

Hier voelt ieder kind zich thuis. Vandaag én morgen, want leren gebeurt bij ons in een doorgaande lijn van nul tot twaalf jaar. Ieder op z’n eigen manier. Zo werken wij met de waarden van ‘de Kracht van 8’. Per periode ontdekken de kinderen weer iets over zichzelf en over elkaar. Heel leerzaam én leuk. Met verhalen, spelletjes, sport en natuurlijk ook feestjes maken we elke dag spannend en anders. Dat doen we gezellig binnen en als ‘t even kan lekker buiten. Rennen en vliegen op het plein, kliederen met het waterspeeltoestel of graven in onze grote, groene tuin. En zijn de kinderen wat ouder dan gaan we naar de kinderboerderij of de naastgelegen sportvelden. Zo zijn we samen volop in beweging.

Overigens werken wij ook samen met de Stadkamer, Sportservice Zwolle en Icare Logopedie. Dat biedt mooie mogelijkheden, een rijke basis en vooral heel veel bijzondere ervaringen. Het hele jaar door.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

4 juli 2022

modderweek

Afgelopen week hadden wij modderweek op de locatie. De activiteiten die we hadden waren; verven met modder, blote voetenpad, modderbad en diertjes uit modder vissen.

13 juni 2022

kleuren leren

De peuters van een verticale groep bieden wij af en toe wat uitdaging aan. Hier doen wij een spel waarbij ze op een speelse manier de kleuren leren.

17 mei 2022

pannenkoeken bakken

Heerlijk buiten spelen, waarbij er lekkere pannenkoeken gebakken worden.

Een team van enthousiaste medewerkers

Saskia

pedagogisch medewerker

Kim

pedagogisch medewerker

Enesa

pedagogisch medewerker

Daria

pedagogisch medewerker

Christina

pedagogisch medewerker

Garina

pedagogisch medewerker

Sanne

pedagogisch medewerker

Dagmar

pedagogisch medewerker

Iris

pedagogisch medewerker

Naomi

pedagogisch medewerker

Lucille

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Marijn Dielissen-de Hoop

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Zwolle, Noord en Harderwijk 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,12
41 weken € 10,05
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,31
Incidentele opvang € 10,31

Blog & magazines