Buitenschoolse opvang Stinsweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Stinsweg

Aan de rand van Westenholte en midden in het groen zit bso Stinsweg. Een heerlijke, eigen plek voor alle kinderen vanaf acht jaar. Even genieten na schooltijd en weer helemaal opladen voor de volgende dag.

Openingstijden

Maandag 14:15 - 18:15 uur
Dinsdag 14:15 - 18:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 14:15 - 18:15 uur
Vrijdag Gesloten
Op de woensdag en vrijdag worden de kinderen van basisschool de Westwijs opgevangen door bso Papaverweg.

Lekker buiten, lekker vrij!

Ontspanning door inspanning, plezier en gezelligheid door samen te zijn. Dat kan op onze bso. We zitten op een superfijne locatie: in het gebouw van voetbalvereniging WVF op sportpark De Weide Steen. Werkelijk alle ruimte dus om helemaal jezelf te zijn en volop te bewegen. Een sportieve omgeving in de frisse buitenlucht: lekker een balletje trappen, rennen en ravotten, of chillen op een bankje in de zon. Dat kan overigens ook prima binnen! In onze gezellige ruimte bedenken we altijd iets leuks om samen te doen. Of even lekker alleen, want dat mag ook gewoon. Kinderen komen hier tenslotte in hun eigen tijd. Lekker vrij zijn, daar gaat het om.

Als kers op de taart hebben we leuke workshops door het jaar heen. Wat dacht je van graffiti spuiten? Of laat je muzikale talenten horen bij het rappen of je moves bij streetdance!

Bij bso Stinsweg vangen we kinderen op van onder andere basisschool WestwijsVrije school Ridder Joris en Basisschool de Morgenster in Westenholte. Grote kans dus dat hier vriendjes en vriendinnetjes zijn. Dat is wel zo gezellig. En daar komen de kinderen voor bij bso Stinsweg!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

In de wind

Het waaide lekker vandaag en dat maakte het een leuke uitdaging om samen ons parachutedoek vast te houden!

29 maart 2024

Vruchtentaartjes voor Pasen

Het is lente en bijna Pasen! Hier worden fleurige en feestelijke gebakjes gemaakt van bladerdeeg en fruit!

6 februari 2024

Koekjes maken!

We hebben vandaag regenboogkoekjes gebakken met natuurlijke kleurstoffen. Het werden kleine regenboogjes, bloemetjes en gemixte koekjes gemaakt.

Een team van enthousiaste medewerkers

Laura

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Carolien

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 10,59
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines